Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum bence gözünde büyütme bu kadar ve ailene doğruyu söyle onlarla tatlı dille konuş bağırıp kızabilirler onlarda senin okumanı istediği içindir. Hem daha önceki kaçma olaylarını duydular bu seferki onlar için ilginç olmaz diye düşünüyorum
kanka bak aynen sunları de
onlar seninle konusmaya başlamadan sen onlarla konus sizinle bi konu hakkında konusmam gerekiyor de son zamanlarda okulda geçirdiğin zaman içerisinde inanılmaz bir baskı hissettiğini gelecek kaygılarını felan söyle kaçma olayınıda bunlara bağla bişe demezler hatta iyi yapmıssın diceklerdir
çok iyi başlık Baba benim tavsiyem okuldan kaçma pişman olursun kaçacaksan tek tek sarılıyorum ilk önce ailene giden mesaj telefon numarasını vermediysen Kendi telefon numaranı ver okula sana mesajları gelsin yani ve okul kameralarına bak kör noktaları bul ya da kapıda nöbetçi yoksa tuvalette kal teneffüs çalsın sonra bir 20 dakika tuvalette bekle sonra sınıfın kapısını çaldı içeri gir eve gitmem gerek müdürün haberi vardı git yani ben bunu yapıyordum oluyordu denemekten zarar gelmez