Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aga çok saçma iş yapıyorlar bu gidişle ve bu kafayla bu ülke daha kötü hale gelicek virüs var deniyor zenginler tatilde maske takın deniyor ulaşım sıkıntısından dolayı millet otobüste iç içe halkı kimse düşünmüyor
Çoçuklara maske kuralarını hiçbir zaman anlatamazsın hele hele ilk okullar
çoçuk çıkarır maskeyi sapan yapar
Ama yeni okula başlayacak okuma yazma öğrenme evresinde olan öğrenciler için eğitim için okulların açılmasına katılırım fakat okullarda da çok sıkı ve az öğrenci ile eğitim alınması gerek
Tüm kafeler metrolar eğlence sahaları heryer açık iken okulların kapalı olması saçmaydı.Gerekli önlemler dahilinde açılması gerekiyordu geç bile kalındı die düşünüyorum
Bana göre ÇOK yanlış. Bazı arkadaşlar gerçekten şakanın dozunu kacırıyor ve maskesini cıkarıp yüzlere üfleyenlerde vardır. Herşeyi düşünüp açtıysalar bakalım nasıl olacak bence iyi gitmeyecek
Its a really bad idea. It will spread covid more and more, the kids should be fine but when they come home and infect their grandmothers and fathers that is the problem.
vaka sayılarında düşme olmazken açmaları çok saçma bu insanlar sosyal mesafeyi koruyamayacaklar çıkışta olsun , otobüslerin kalabalığı olsun öğrenci sayısı kadar okul başına öğretmenler de var bu şekilde açılması düşüncesizlik boşvermişlik tamamen
Elbet açılıcaktı açılmasıda lazım uzaktan eğitime birçok kişi katılmıyor , öğretmenler istediği gibi anlatamıyor, sınava girecekler yeteri kadar eğitim alamıyor .