Katılıyorum allah yardımcıları olsunavcılar - esenyurt civarı çok kötü evler var ve çok sıkışık inşa edilmiş olası depremde çok fazla can yanacağı malum
:/Katılıyorum allah yardımcıları olsun
O seviyeye kadar düşmeyiz fakat ekonomi ciddi sekilde etkilenir.Türkiye'nin sonu gelir.
dostum bana göre Türkiye de ki yetkililer olayın daha farkında değil insanlardan deprem olunca herkes arabasına binip yollara düşüyor cumhurbaşkanı sayısı bilmiyorum ancak fazla araç ekibiyle geliyor yollar kapanıyor o geliyor diye o yüzden ambulanslar yardım araçları geç kaldı ve deprem olduğun neredeyse ilk 2 3 gün yardım zor yetişti deprem bölgesinde olduklarını biliyorlar ama hiç bir hazırlıkları yok. Umarım bir daha böyle birşey olmaz çok kötü sonuçlar doğuracağı kesinSelamlar herkese,
Bildiğiniz gibi ülkemiz bir deprem ülkesi ve son birkaç haftadır çok yoğun çalışmalar mevcut Hatay, Kahramanmaraş taraflarında... Sürekli İstanbul depremine dikkat çekiliyor sizce gerçekten 7 yıl içinde büyük bir deprem görecek miyiz? (7 yıl içinde %62 oranla büyük istanbul depremi gerçekleşecek deniyor.) Eğer Kahramanmaraş'ta olan deprem gibi İstanbul'da olursa sizce Türkiye ne duruma düşer merak etmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?