Çözüldü onaylı üyelik hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
onaylı üyeliğim vardı her türlü konuda mesaj yazdım aktif oldum ama bir türlü 50 mesaja ulaşamıyorum ertesi gün siliniyor

spam falan denılıyor ama fikrimi yazıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
onaylı üyeliğim vardı her türlü konuda mesaj yazdım aktif oldum ama bir türlü 50 mesaja ulaşamıyorum ertesi gün siliniyor
Yok yani sanmıyorum öyle bir şey yapcaklarını benimde bazı mesajları siliyorlar , adam mause pad sormuş mesela steeal marka yada razer marka al dedim onu da silmişler kısa mesaj istemiyorlar illa yorum belirteceksin knk

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Spam ve konu ile alaklı bir yorum yapamazsanız eğer diğer arkadaşlar şikayet ediyor. Yöneticiler yorumu inceliyor ve haksız rekabeti ortadan kaldırmak için mesajlarınızı siliyorlar. Lütfen yorumlarınızı seçerek yazınız.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
merhabalar, capslock açık yazmak yasaktır, thx yada teşekkürler spamlamak yasaktır. 50 yorumunuzdan 20si teşekkürler vb. olamaz. kurallara uygun olmayan her yorum silnir. extra olarak konular da silindiginde yorum sayınız düşer. forum kurallara bakabilirsiniz https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/. iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...