Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler cs de seçkin hesabım var 2 ranked maçı kaldı , belli etmeden hile kullanmak istiyorum çaktırmadan kullansam ban yer miyim sizce yoksa böyle gider mi , tanıdığım hiç belli etmeden global olan adamlar var sizce napmalıyım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
radar aç yeter radardan bakrak oynarsın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yani dostum oyunun dosyalarına müdahale edilen bir hile ise hemen ban yersin. Ama wallhack tarzı bilgi server'dan çekip sana ileten hileler ban riski en az olanlar. Tam bilgi sahibi değilim yine de daha iyi bilen de yanıtlar umarım.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yani dostum oyunun dosyalarına müdahale edilen bir hile ise hemen ban yersin. Ama wallhack tarzı bilgi server'dan çekip sana ileten hileler ban riski en az olanlar. Tam bilgi sahibi değilim yine de daha iyi bilen de yanıtlar umarım.
umarım o kadar para verdim ban yemek istemem

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum 5 kişiyle gir ve günde 2 den fazla maç atma asla ban yemezsin,ow sistemi günde 11den fazla report yersen seni direk ow'e düşürüyor ve ow'e düştüğünde hile açmamışsan bile bazı müfettişler seni banlatıyor. birde hile olarak düştüğünü hayal et :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana csgo koçluğu yapabilecek varmı arkadaşlar

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Belli etmeden oynarsan atmaz belki ama hile sonuçta

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum sakın riske girme yapacaksan internetten ranked girebilen bir hesap al ve tanıdığın birinden yardım iste. Hileli hesapla ana hesabı yükseltirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynen bende ana hesabımda açmıyorum ama diğer hesabımda daha ban yemedim 2veya 2.5 ay felan oldu hergün açıyorum ortalama

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Yani legit oynayacam diye başlayan çoğu arkadaşım csgonun bu saçma güven faktörü yüzünden valvenin bütün hileleri aynı çukura atmasından ibaret olduğu için düşük faktör olunca ister istemez karşındaki belli edince sende ediyorsun yani legit oynasan bile illa açık verirsin kankam, en iyisi kendi aiminle oynamak diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sadece izlersen adamları ben direk çıktıkları gibi vurmazsan yani çok belli etmezsen bir şey olmayacaktır report bile yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Belli olmayan hile diye bir şey yok. Sadece süresini geçiktirebilirsin diye düşünüyorum. Yani illa raporla değil, Hile detect olmasını geçtim, sen ne kadar belli etmeden kullansan da veya özelliklerde neredeyse hiçbir şey açmasanda "hmm bu adam wallhacki aktif etmemiş ya göremedik hilesini tüh" diye bir şey olmayacak... En mantıklı gelebilecek ne yaparsın, hile kullanan birisi ile ranked girersin ama işte o banlandığında onunla kasıldığından sen de yanacaksın (VAC bu durumda ne gibi ceza veriyor bir fikrim yok. Rankını sıfırlayıp geçebilir veya uzun süreli Ranked banı atabilir diye düşünüyorum)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kullan bellı etmeeden ama sabırlı ol bazen oyle mac oluyorkı seytana uyup duwar bıle tarıosn kendını tutabılıosan yap derım krdsm

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Beyler cs de seçkin hesabım var 2 ranked maçı kaldı , belli etmeden hile kullanmak istiyorum çaktırmadan kullansam ban yer miyim sizce yoksa böyle gider mi , tanıdığım hiç belli etmeden global olan adamlar var sizce napmalıyım
kanka ben 3 aydır kullanıyorum radar , triggerbot ve aimbot kullanıyorum (aimbot fovum 2.24) bunları kullanırsan bir sıkıntı çıkmaz bence lem oldum hiç belli etmeden.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga hile hiç açma bende senin gibi düşündüm vac attılar riske girme

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tamamdır teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Her hilenin bir riski vardır bu riski almak istemiyorsan ana hesaplarını hileden uzak tut derim.

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Seçkin Hesap İse Riske Atmanı Tavsiye Etmem Eğer Farklı Hesaplarda Birden Çok Ban Yediysen Sakın Açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...