Opera GX Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu Tarayıcıyı indirdim hoşuma gitti tasarım işlemci sınırlayıcı ram sınırlayıcı falan filan.
Yararlı tarafları
Zararlı tarafları
Var mı ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tarayıcı işte Opera iyidir eğer başka bir tarayıcı denemek istersen Old Firefox var onu bir dene derim çok güzel öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Tarayıcı işte Opera iyidir eğer başka bir tarayıcı denemek istersen Old Firefox var onu bir dene derim çok güzel öneririm.
Yok ya zararlı tarafı varmı diye sormak istedim opera gx çok hoşuma gitti silmem artık bilgisayardan :D googleyi kaldırıcam

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yok ya zararlı tarafı varmı diye sormak istedim opera gx çok hoşuma gitti silmem artık bilgisayardan :D googleyi kaldırıcam
Bi aralar kullandım CPU ve RAM kısıtlama özelliği iyiydi eğer bilgisiyarın çok iyi değilse OPERA GX kullan derim iyiyse operada kal iyiysede GX kullanabilirsin senin tercihin Siyah ve kırmızıyı seviyorsan gx iyidir

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
GX sürümü ram ve işlemci sınırlama özelliği pek bişi ifade etmiyor zaten çoğu pc artık 16 ve 32 gb ram kullanıyor. Chrome bile sıkıntı yapmıyor. Basit pc ler için gibi duruyo o özellik... Opera GX yerine Opera kullanmanı öneririm daha iyi gibi. Dark modu falan da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...