Orta segment, kaliteli malzeme kulaklık önerebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.

Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gamepower ranger öneririm şu an ben kullanıyorum ses kalitesi mikrofonu çok iyi, çift kafa bandı var o yüzden kafada iz çıkartmıyor rahat ettiriyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gamepower ranger öneririm şu an ben kullanıyorum ses kalitesi mikrofonu çok iyi, çift kafa bandı var o yüzden kafada iz çıkartmıyor rahat ettiriyor.
Malzeme kalitesi nasıl? Plastik ise kaliteli mi? Metal ise hafif mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bende gamepower jin kullanıyorum gamepower biraz kalitesiz marka sanki ya dip ses sorunu var gamepower medusa iyi sadece bence kulaklık konusunda bi süre onu kullandım sonra pedleri yırtılmaya başladı kulaklığın bi tarafından ses gitti falan 1 yıl kullandım ömrünü doldurdu jin aldım bakalım 2 aydır kullanıyorum dip ses harici iyi bassları ne iyi kötü gamepower önermem yani 1200 tl bütçesi olan adam gamepower yerine çok daha iyi markalara talip olmalı

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka bende gamepower jin kullanıyorum gamepower biraz kalitesiz marka sanki ya dip ses sorunu var gamepower medusa iyi sadece bence kulaklık konusunda bi süre onu kullandım sonra pedleri yırtılmaya başladı kulaklığın bi tarafından ses gitti falan 1 yıl kullandım ömrünü doldurdu jin aldım bakalım 2 aydır kullanıyorum dip ses harici iyi bassları ne iyi kötü gamepower önermem yani 1200 tl bütçesi olan adam gamepower yerine çok daha iyi markalara talip olmalı
kanka dip ses sorunu ben yaşamadım valla

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Alcaksan Steelseries al modellerine kendin bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gamepower Jın Rainbow 7.1 "öneririm gerçtekten güzel bi kulaklık

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Alcaksan Steelseries al modellerine kendin bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Direkt üst segmentten bir öneri: HyperX Cloud II kesinlikle pişman olmayacağın çok kaliteli bir cihaz. 2 yıl olacak nerdeyse kullanıyorum tek bir sıkıntısı dahi olmadı. Kesinlikle öneririm.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Cloud Alpha S – USB Gaming Headset with 7.1 Surround Sound ben en ıyısı bende kullanıyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...