Onaylı Üye
GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık
Moderatörün son düzenlenenleri:
ben de ucuza aldım xdben bayadır kullanıyorum cok guzel ozamanlar ucuza almıstım ama
Bütçemin biraz üzerinde ama yinede listeme alıyorum. TeşekkürlerCloud Alpha S – USB Gaming Headset with 7.1 Surround Sound ben en ıyısı bende kullanıyorum
Logitech gerçekten güzel marka ama logitech ile birkaç sorunum olmuştu o yüzden kararsız kaldımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim kullandığım kulaklık şuanda böyle... Gayet kaliteli ve rahat bütün kulalığını kaplıyor ve sesler çok güzel geliyor. Logitechten ya da hyperX ten vazgeçme derim
Rampage Blissfula bir göz gezdireceğim. Öneri için teşekkürler.Rampage RBT-18 BLISSFUL Siyah Kablolu ve Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Logitech Astro A10 Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Yeşil
Logitech G432 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı 981-000770
Elimde hali hazırda bulunan ekipman o. 6 ay içerisinde sağ kulağın altında bulunan ses kaydırağı yüzüden elimde kaldı. Önermiyorum bu ürünühyperX cloud öneririm
Çok duyuyorum ancak kendi kullanan arkadaşlarıma sorduğumda ses kalitesinin iyi olmasına rağmen kulağı acıttığı ve kalitesiz olduğu bilgisini alıyorum. Öyle mi?Corsair hs 35 kullaniyorum ve memnunum. Fiyati da butcenin altinda bir bak derim.
Razer X Titan diye bir ürün bulamadım. Link paylaşırmısınız?razer x titan kullan çok iyi ses kastırıyor dışarıya ses vermiyor dışardanda ufak tefek sesleri mikrofona işletmiyor ben kullanıyorum gayet memnunun araştırabilirsin
Güzel öneri. Rica etsem önerdiğin bir ürün linki paylaşır mısın?Selam kardeşim, kulaklıkta önceliğin ses kalitesiyse oyun kulaklığı değil müzik kulaklığı almanı öneririm, çünkü en kaliteli oyun kulaklıkları bile çok basit müzik kulaklığının yerini tutamaz, çünkü oyun kulaklıklarını incelersen görürsün hepsinde ses frekans aralığı 20hz ile 20.000 hz aralığındadır, oysa bir müzik kulaklığında bu aralık çok daha fazladır, mesela iyi bir müzik kulaklığında 4hz ile 44.000hz frekans aralığı vardır, bu da sesin en tiz ve en bass tınısını duymanı sağlar, o yüzden ben müzik kulaklıklarını tercih ederim.
Sana önereceğim markalar, sony, anker, pioneer, jbl gibi ses sistemlerinde uzmanlaşmış markalar olur. Özellikle Hi-Res Audio sertifikalı ürünleri tavsiye ederim, bunlar arasından seçebilirsin, tercih senin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bol şaslar.
James Donkey 712 almıştım. 3 gün içerisinde bozuldu iade ettim. Kullanmayı planlamıyorumjames donkey 712 muhteşem bir kulaklık