Orta segment, kaliteli malzeme kulaklık önerebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Cloud Alpha S – USB Gaming Headset with 7.1 Surround Sound ben en ıyısı bende kullanıyorum​

Bütçemin biraz üzerinde ama yinede listeme alıyorum. Teşekkürler
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Benim kullandığım kulaklık şuanda böyle... Gayet kaliteli ve rahat bütün kulalığını kaplıyor ve sesler çok güzel geliyor. Logitechten ya da hyperX ten vazgeçme derim
Logitech gerçekten güzel marka ama logitech ile birkaç sorunum olmuştu o yüzden kararsız kaldım

Rampage RBT-18 BLISSFUL Siyah Kablolu ve Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Logitech Astro A10 Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı Yeşil
Logitech G432 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı 981-000770
Rampage Blissfula bir göz gezdireceğim. Öneri için teşekkürler.

hyperX cloud öneririm
Elimde hali hazırda bulunan ekipman o. 6 ay içerisinde sağ kulağın altında bulunan ses kaydırağı yüzüden elimde kaldı. Önermiyorum bu ürünü

Corsair hs 35 kullaniyorum ve memnunum. Fiyati da butcenin altinda bir bak derim.
Çok duyuyorum ancak kendi kullanan arkadaşlarıma sorduğumda ses kalitesinin iyi olmasına rağmen kulağı acıttığı ve kalitesiz olduğu bilgisini alıyorum. Öyle mi?

razer x titan kullan çok iyi ses kastırıyor dışarıya ses vermiyor dışardanda ufak tefek sesleri mikrofona işletmiyor ben kullanıyorum gayet memnunun araştırabilirsin
Razer X Titan diye bir ürün bulamadım. Link paylaşırmısınız?

Selam kardeşim, kulaklıkta önceliğin ses kalitesiyse oyun kulaklığı değil müzik kulaklığı almanı öneririm, çünkü en kaliteli oyun kulaklıkları bile çok basit müzik kulaklığının yerini tutamaz, çünkü oyun kulaklıklarını incelersen görürsün hepsinde ses frekans aralığı 20hz ile 20.000 hz aralığındadır, oysa bir müzik kulaklığında bu aralık çok daha fazladır, mesela iyi bir müzik kulaklığında 4hz ile 44.000hz frekans aralığı vardır, bu da sesin en tiz ve en bass tınısını duymanı sağlar, o yüzden ben müzik kulaklıklarını tercih ederim.
Sana önereceğim markalar, sony, anker, pioneer, jbl gibi ses sistemlerinde uzmanlaşmış markalar olur. Özellikle Hi-Res Audio sertifikalı ürünleri tavsiye ederim, bunlar arasından seçebilirsin, tercih senin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bol şaslar.
Güzel öneri. Rica etsem önerdiğin bir ürün linki paylaşır mısın?

james donkey 712 muhteşem bir kulaklık
James Donkey 712 almıştım. 3 gün içerisinde bozuldu iade ettim. Kullanmayı planlamıyorum

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Jabra elit 85 h var bende zamnında 1500 gibi bir fiyata almıştım şuanda 2. el piyasında buna yakın fiyatları sıfır ayarında bulabilrisne almanı tavsiye ederim ilk defa bukadar pahalı kulaklık deneyimledim öneririm

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Steelseries Arctis 1 veya Arctis 3 öneririm.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gamepower jin bakabilirsin uzun süredir kullanıyorum sorun yaşamadım mikrofon kalitesi olsun bass tiz olsun gayet yeterli fiyatına göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...