Orta segment, kaliteli malzeme kulaklık önerebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valla ben rapmage kulaklık aldım gayette memnunum o kadar para vermeye gerek yok

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.

Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
razer x titan kullan çok iyi ses kastırıyor dışarıya ses vermiyor dışardanda ufak tefek sesleri mikrofona işletmiyor ben kullanıyorum gayet memnunun araştırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
HyperX Cloud II, Logitech g332 veya gamepower kizaru' ya bakabilirsin.

Üye
4 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.

Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.

Selam kardeşim, kulaklıkta önceliğin ses kalitesiyse oyun kulaklığı değil müzik kulaklığı almanı öneririm, çünkü en kaliteli oyun kulaklıkları bile çok basit müzik kulaklığının yerini tutamaz, çünkü oyun kulaklıklarını incelersen görürsün hepsinde ses frekans aralığı 20hz ile 20.000 hz aralığındadır, oysa bir müzik kulaklığında bu aralık çok daha fazladır, mesela iyi bir müzik kulaklığında 4hz ile 44.000hz frekans aralığı vardır, bu da sesin en tiz ve en bass tınısını duymanı sağlar, o yüzden ben müzik kulaklıklarını tercih ederim.
Sana önereceğim markalar, sony, anker, pioneer, jbl gibi ses sistemlerinde uzmanlaşmış markalar olur. Özellikle Hi-Res Audio sertifikalı ürünleri tavsiye ederim, bunlar arasından seçebilirsin, tercih senin. Umarım yardımcı olabilmişimdir, bol şaslar.

Üye
4 HİZMET YILI
Tekrar merhaba, tesadüfen bir model buldum ki, hem oyuncu kulaklığı, hem de müzik kulaklığı olarak kullanılabilir, fiyatıda çok abartılı değil, gerçekten ses frekans aralığı çok kaliteli modellerdeki ile aynı, dikkate almanı tavsiye ederim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Post automatically merged:

SteelSeries Arctis 3 " e bakabilirsiniz ?
Bu modeldeki ses frekans aralığı sıradan bir kulaklık ile aynı( 20hz-20khz) yine de tercih meselesi.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
steelseries arctics 1 var bende ne iştir anlamadım 3 olanı kulağa tam oturmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

RAZER BLACKSHARK V2 X ben kullanıyorum gayet rahat ve kaliteli eskiden 500 falandı ama şimdi bilmiyorum ben 50 euroya aldıydım

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hyperx 2 Var Güzel ses kastırıyor kaliteli bir kulaklık

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
GamePower, GameBooster, Rampage, James Donkey gibi markalardan kesinlikle uzak dur, tecrübeyle sabit.
Razer Kraken ve BlackShark serisini, SteelSeries için Arctis serisini önerebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

rampage in ışıklı kulaklığı çok iyi fiyatı tahmin ettiğinden düşük kalitesi de iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...