razer x titan kullan çok iyi ses kastırıyor dışarıya ses vermiyor dışardanda ufak tefek sesleri mikrofona işletmiyor ben kullanıyorum gayet memnunun araştırabilirsinEvet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.
Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
kulaklığın programlarından onlar ayarlanıyor ama her kulaklıkta varmıdır bilmiyorumkanka dip ses sorunu ben yaşamadım valla
Kronik problemler olabiliyor umarım alırsan olmayana denk gelirsinAlcaksan Steelseries al modellerine kendin bakabilirsin
Selam kardeşim, kulaklıkta önceliğin ses kalitesiyse oyun kulaklığı değil müzik kulaklığı almanı öneririm, çünkü en kaliteli oyun kulaklıkları bile çok basit müzik kulaklığının yerini tutamaz, çünkü oyun kulaklıklarını incelersen görürsün hepsinde ses frekans aralığı 20hz ile 20.000 hz aralığındadır, oysa bir müzik kulaklığında bu aralık çok daha fazladır, mesela iyi bir müzik kulaklığında 4hz ile 44.000hz frekans aralığı vardır, bu da sesin en tiz ve en bass tınısını duymanı sağlar, o yüzden ben müzik kulaklıklarını tercih ederim.Evet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.
Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.
Bu modeldeki ses frekans aralığı sıradan bir kulaklık ile aynı( 20hz-20khz) yine de tercih meselesi.SteelSeries Arctis 3 " e bakabilirsiniz ?
Şimdi baktım, evet görüntü güzel ama ses konusunda sıradan, bu da diğer çoğu oyun kulaklığı gibi 20hz-20khz frekans aralığında ses sunuyor.james donkey 712 muhteşem bir kulaklık
bu bende de var gayet iyiCloud Alpha S – USB Gaming Headset with 7.1 Surround Sound ben en ıyısı bende kullanıyorum
ben bayadır kullanıyorum cok guzel ozamanlar ucuza almıstım amabu bende de var gayet iyi
rampage in ışıklı kulaklığı çok iyi fiyatı tahmin ettiğinden düşük kalitesi de iyiEvet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.