Seçkin Üye
Teşekkürler. listeme ekliyorumsteelseries arctics 3 öneririm tabii ki 1200 lira bütçen var ise
Malzeme kalitesi nasıl? Plastik ise kaliteli mi? Metal ise hafif mi?gamepower ranger öneririm şu an ben kullanıyorum ses kalitesi mikrofonu çok iyi, çift kafa bandı var o yüzden kafada iz çıkartmıyor rahat ettiriyor.
kanka bende gamepower jin kullanıyorum gamepower biraz kalitesiz marka sanki ya dip ses sorunu var gamepower medusa iyi sadece bence kulaklık konusunda bi süre onu kullandım sonra pedleri yırtılmaya başladı kulaklığın bi tarafından ses gitti falan 1 yıl kullandım ömrünü doldurdu jin aldım bakalım 2 aydır kullanıyorum dip ses harici iyi bassları ne iyi kötü gamepower önermem yani 1200 tl bütçesi olan adam gamepower yerine çok daha iyi markalara talip olmalıgamepower ranger öneririm şu an ben kullanıyorum ses kalitesi mikrofonu çok iyi, çift kafa bandı var o yüzden kafada iz çıkartmıyor rahat ettiriyor.
Sanırsam asus tuf'dan bahsediyorsunuz herhalde. Hangi modeli olduğunu söyler misiniz?knkm asusun yenı kulaklıgı cıkmıs onu önreırım saana
hocam plastik ama kaliteli tok duruyor hafif sayılabilecek bi kulaklıkMalzeme kalitesi nasıl? Plastik ise kaliteli mi? Metal ise hafif mi?
kanka dip ses sorunu ben yaşamadım vallakanka bende gamepower jin kullanıyorum gamepower biraz kalitesiz marka sanki ya dip ses sorunu var gamepower medusa iyi sadece bence kulaklık konusunda bi süre onu kullandım sonra pedleri yırtılmaya başladı kulaklığın bi tarafından ses gitti falan 1 yıl kullandım ömrünü doldurdu jin aldım bakalım 2 aydır kullanıyorum dip ses harici iyi bassları ne iyi kötü gamepower önermem yani 1200 tl bütçesi olan adam gamepower yerine çok daha iyi markalara talip olmalı
dikkate alacağım. Çok teşekkürler. Kaliteli ürüne benziyorrampage drop plus da olabilir güzeldir
Rica ederim şimdiden hayırlı olsunTeşekkürler. listeme ekliyorum
kanka jin de var sanırım o zaman sadece medusa da ben de yaşamadım diye hatırlıyorum ama param olsa gidip gamepower almam kötünün iyisikanka dip ses sorunu ben yaşamadım valla
gamepower olmazsa biraz daha üst seviye olarak: 1200 tl ye cloud 2 , arctis 3 , blackshark v2 X vs. tercih edilebilirkanka jin de var sanırım o zaman sadece medusa da ben de yaşamadım diye hatırlıyorum ama param olsa gidip gamepower almam kötünün iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?