Gözüm ısındı bu kulaklığa bakacağımDirekt üst segmentten bir öneri: HyperX Cloud II kesinlikle pişman olmayacağın çok kaliteli bir cihaz. 2 yıl olacak nerdeyse kullanıyorum tek bir sıkıntısı dahi olmadı. Kesinlikle öneririm.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rampage RBT-18 BLISSFUL Siyah Kablolu ve Kablosuz Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu KulaklığıEvet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.
Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
bende gamepower var öneririmEvet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.
Almak istediğim kulaklıkta malzeme kalitesinin iyi olması ve stereo kalitesinin iyi olması çok önemli. Bütçem 1200 liraya kadar çıkabilir.
hyperx cloud 2Evet arkadaşlar, Konu başlığında da gördüğünüz üzere kendime oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık almayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?