Oruç hakkında :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Allah ayetinde kendisi söylüyor bağışlayandır affedendir takma bunları

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum ben hala mizah yapıyorum, tövbeni samimi bir şekilde yaptıktan sonra neden kabul olmasın :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Allah merhametlilerin en merhametlisidir.Tövbe etmelisin. Kabul olur inşAllah

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pişmanlığın ve samimiyetinle Tevbe istigfar getir yaptığın yanlıştan tamamen dön ve bir daha yapma. Allah (cc) tevbeni kabul etsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
İyi yorumlarınız için teşşekür ederim Herkese iyi ramazanlar

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tövbe ettiğin sürece sıkıntı olmaz sonuçta eskiden yaptığın şeyden dolayı pişmanlık duydun yeni sayfa açmaya karar verdin hiç bir sıkıntı olmaz hatta senin kendi içinde bunu düşünmen inandığınıda gösterir sonuçta pişman olduğun davranışı düzeltiyorsun tövbe etmişsin hiç sorun yok kabul edilir oruçların

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka sen tovbe et yanlıs yola sapmmısın olur herkez yapıyo tovbe et

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ateistleri anlamak - efe aydal'ın videosunu izle bi tekrar doğru yola ateistliğe gel derim. küçüklüğümden (7) sorgular dururum 4 yıldır da ateistim. çok da memnunum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Eger ben cok gunahkarim oruc tutsam neye yarar diye kafana vesvese geliyorsa sakn dinleme seytanin oyunudur sen orucunu tut ibadetini yap namazlarini kil ztn gerisi geliyor kardesim.Ama namazlarini sakn aksatma.Aksatma ki feraha eresin.

Sıradan Vatandaş
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kankam bak sen bunu burdaki insanlara sormakta bile hata ediyosun Allahın bizler için söylediği sözler kitaba yazıldı o kitabın adı Kuran-ı Kerim aç türkçe mealini oku yemin ediyorum gerçekleri anla senin gibi çok arkadaşım vardı benim hepsi şuan benden dindar umarım sende doğru yolu bulursun Allah hidayet versin kardeşim.
Çok Doğru söylemişsin kardeşim bence sen buralarda dolanma gidip abdest al ve KURAN-I KERİM oku

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ateistleri anlamak - efe aydal'ın videosunu izle bi tekrar doğru yola ateistliğe gel derim. küçüklüğümden (7) sorgular dururum 4 yıldır da ateistim. çok da memnunum
Arkadaş ateist'sen ateistliğini kendine sakla adam yeni kurtulmuş sizin içinde olupta fark edemediğiniz pislikten ne yapmaya çalışıyosun
Post automatically merged:

Arkadaş ateist'sen ateistliğini kendine sakla adam yeni kurtulmuş sizin içinde olupta fark edemediğiniz pislikten ne yapmaya çalışıyosun
şüphesiz ki o kâfirleri uyarsan da uyarmasan da fark etmez! Onlar iman etmezler. (2/Bakara 6)

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Post automatically merged:

şüphesiz ki o kâfirleri uyarsan da uyarmasan da fark etmez! Onlar iman etmezler. (2/Bakara 6)
boş ayet atma moruk bi işe yaramıyor xd

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
önceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
sen tekrar doğru yolu bulmuşsun gönülden inanarak Allaha ibadet et merak etme sen tövbe et Allah (c.c) affeder inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...