Eyvallah reis amin cümletenBinlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca Ay var, ama bu ay başka, Ramazan ayının gelişi sizlere ve sevdiklerinize mutluluklar getirsin Hayırlı ramazanlar.
Eyvallah reis amin cümletenBinlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca Ay var, ama bu ay başka, Ramazan ayının gelişi sizlere ve sevdiklerinize mutluluklar getirsin Hayırlı ramazanlar.
Çok Doğru söylemişsin kardeşim bence sen buralarda dolanma gidip abdest al ve KURAN-I KERİM okuKankam bak sen bunu burdaki insanlara sormakta bile hata ediyosun Allahın bizler için söylediği sözler kitaba yazıldı o kitabın adı Kuran-ı Kerim aç türkçe mealini oku yemin ediyorum gerçekleri anla senin gibi çok arkadaşım vardı benim hepsi şuan benden dindar umarım sende doğru yolu bulursun Allah hidayet versin kardeşim.
Arkadaş ateist'sen ateistliğini kendine sakla adam yeni kurtulmuş sizin içinde olupta fark edemediğiniz pislikten ne yapmaya çalışıyosunateistleri anlamak - efe aydal'ın videosunu izle bi tekrar doğru yola ateistliğe gel derim. küçüklüğümden (7) sorgular dururum 4 yıldır da ateistim. çok da memnunum
şüphesiz ki o kâfirleri uyarsan da uyarmasan da fark etmez! Onlar iman etmezler. (2/Bakara 6)Arkadaş ateist'sen ateistliğini kendine sakla adam yeni kurtulmuş sizin içinde olupta fark edemediğiniz pislikten ne yapmaya çalışıyosun
boş ayet atma moruk bi işe yaramıyor xdArkadaş ateist'sen ateistliğini kendine sakla adam yeni kurtulmuş sizin içinde olupta fark edemediğiniz pislikten ne yapmaya çalışıyosun
Post automatically merged:
şüphesiz ki o kâfirleri uyarsan da uyarmasan da fark etmez! Onlar iman etmezler. (2/Bakara 6)
Dostum senin hangi dine mensup olduğun veya inanıp inanmaman zerre umrumda değil. Lakin saygı duymak zorundasın,biş ayet,doğru yol ateistlik falen filan.boş ayet atma moruk bi işe yaramıyor xd
sen tekrar doğru yolu bulmuşsun gönülden inanarak Allaha ibadet et merak etme sen tövbe et Allah (c.c) affeder inşallahönceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler