Seçkin Üye
bilmiyodum bilgilendirme için sağol
kpss yks sınvalarına veya polislik askerlik gibi mesleklereye gideceksen evet yarıyacaktır msü 2018 mülakat sorusu kpss de çıktı ve yılını hatırlamıyorum ama ayt de fetret dönemini bitiren kişi soruldu benim bildiklerim buinsallah bu bilgi bir gun isime yarar...
istanbulun fethini bilmeyen insanlar var dahabencede yok artık derdim bende
ama sokakta 1000 kişiye sorsan geneli 35 padişahı sayar o birini sadece birisi söyler![]()
kanka biliyorumda ben yks ye hazırlanıyorum genel de parantez içinde denkelmler (0.0).1 şeklinde geliyor o yüzden içler dışlarla fazla bi ilişki kuramadımsen içler dışlar çarpımı biliyorsun demi ???
❤ ❤ ❤
Osmanlı nın fetret dönemini yanı duraklama dönemini bitirip devletin otaritesini yeniden eski dinamik haline getirdiği için 2, kurucu olarak adlandırılıyor.ilk defa duydum ikinci kurucusu olduğunu
Baya iyi hazırlamıssın çok beğendim![]()
Osmanlı Devleti'nin ikinci kurucusu, Fetret Devri'ni bitiren sultan, Sultan Mehmet Çelebi olduğunu biliyormuydunuz ve devleti eski gücüne kavuşturdu. ( Fetret dönemi 11 yıl padişahsız gecen döneme denir)
Güzel bilgiler en azından sadece hile bulmak için gelenlerden bazıları bilgi öğrenip gidiyor![]()
Osmanlı Devleti'nin ikinci kurucusu, Fetret Devri'ni bitiren sultan, Sultan Mehmet Çelebi olduğunu biliyormuydunuz ve devleti eski gücüne kavuşturdu. ( Fetret dönemi 11 yıl padişahsız gecen döneme denir)