Knk klavye oluyor zaten onda sıkıntı yokta sanırım mouse da androidin sistemiyle alaklı bir durum var telefondan geforce now a giriyorum orda da aynı sorun var sağ tık tepki vermiyortusları ayarlaman gerek bunu ıcın uygulamalar var galıba bakabılırsınn playstorden
Anladım o riski almamda peki root atarsam mouse aynen bilgisayardaki gibi kullanabilir miyim?Ancak telefonun rootlu olmasi lazim. Rootlamak da telefonu garanti disi birakiyor. Telefon sifirsa pek bu islere girisme.
kullana bilirsin hocam ama sana kalmışKnk klavye oluyor zaten onda sıkıntı yokta sanırım mouse da androidin sistemiyle alaklı bir durum var telefondan geforce now a giriyorum orda da aynı sorun var sağ tık tepki vermiyor
Post automatically merged:
Anladım o riski almamda peki root atarsam mouse aynen bilgisayardaki gibi kullanabilir miyim?
normal kanka bu aynı sorunu bende yaşıyorum üstüne tıkladığında düzeliyorArkadaşlar otg usb kablosu aldım telefonum xiaomi a2 lite mouse bağladığımda imleç geliyor ama pubg call of duty vb.girdiğimde mesela sağ tık zoom yapcam ama çalışmıyor bilgisi olan var mı?
Kanka yetkili servise yaz istersen e postadanArkadaşlar otg usb kablosu aldım telefonum xiaomi a2 lite mouse bağladığımda imleç geliyor ama pubg call of duty vb.girdiğimde mesela sağ tık zoom yapcam ama çalışmıyor bilgisi olan var mı?