Arkadaşlar otg usb kablosu aldım telefonum xiaomi a2 lite mouse bağladığımda imleç geliyor ama pubg call of duty vb.girdiğimde mesela sağ tık zoom yapcam ama çalışmıyor bilgisi olan var mı?
Knk klavye oluyor zaten onda sıkıntı yokta sanırım mouse da androidin sistemiyle alaklı bir durum var telefondan geforce now a giriyorum orda da aynı sorun var sağ tık tepki vermiyor
Knk klavye oluyor zaten onda sıkıntı yokta sanırım mouse da androidin sistemiyle alaklı bir durum var telefondan geforce now a giriyorum orda da aynı sorun var sağ tık tepki vermiyor
Post automatically merged:
Anladım o riski almamda peki root atarsam mouse aynen bilgisayardaki gibi kullanabilir miyim?
Octopus uygulamasını indir. (En son PUBG Mobile'da ban atıyordu, güncel durumu nedir bilmiyorum) Telefonun Root'suz olsa bile mouse klavye rahatlıkla kullanabiliyorsun. Root'suz ise tek yapman gereken uygulama içi talimatları geçmeden okuman, ve bir bilgisayara ihtiyacın olacak. Octopus uygulama içinde sana ne yapman gerektiğini söyleyecek. Bilgiler yetersiz gelirse bile eminim tonla bunun hakkında video vardır.
Arkadaşlar otg usb kablosu aldım telefonum xiaomi a2 lite mouse bağladığımda imleç geliyor ama pubg call of duty vb.girdiğimde mesela sağ tık zoom yapcam ama çalışmıyor bilgisi olan var mı?