Overclocking

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar elimed Rx 580 Armor O.C 8 GB kart var ama son zamanlarda oyunlarda takılma oluyor araştırdığımda son driverlardan kaynaklandığını öğrendim. Çözümü araştırdığımda her overclocking ile karşılaştım ama nasıl stabil bir şekilde overclok yapabileceğimi bilmiyorum anlayan yardımcı olabilir mi ?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ow yaparsan karta zarar verirsin dostum ama bence deneme

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum Sadece 10-15 FPS İçin Overclock Olayına Girmemeni Tavsiye Ederim, Eğer Overclock'u Tam Ayarında Tutmazsan Bilgisayarın Elinde Kalır.
Benim Tavsiyem Hiç Bulaşma..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum bundan 1 sene önce sistemi topladığımda takılma sorunları yoktu ta ki yeni adrenalin sürümü yayınlanana kadar. Sanırım bu ocaktan sonra oldu ufak ufak takılmalar ama tek çare oc gibi gözüküyor

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kartı atıyorum 3 sene kullanacaksan 1 seneye düşer ömrü üzülme.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
unlostun youtubeye attığı son videosunda bu konu hakkında bilgilendirmesi var o videoyu izleyip bilgi alabilrsin nerde yaptıracagın hakkında ve tam olarak ne işe yaradıgınıda öğrenebilrsin.Çok faydalı olmuş keza oyunlarda fps sorunu yaşıyorsan fps arttırma ile alakalı bir video çekmiş zaten belki daha yararlı olur diğer teknikler

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var dostum aynı kart var bendede, temiz kurulum yap çözülmezse yapıcak bişey yok ben yıldım artık çünkü bu karttan

Üye
6 HİZMET YILI
dikkatli şekilde kurulum yapmalısın veya bir bilene yaptır

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oc yaptıracaksan daha önce bu işi yapmış bir kaç sistemi yakmış sonra dozunu tutumuş bilge birine yaptır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var dostum aynı kart var bendede, temiz kurulum yap çözülmezse yapıcak bişey yok ben yıldım artık çünkü bu karttan
Allah bu amd'nin belasını versin ya vallaha keşke üstüne koyup bi nvidia kart alaydım ne bu kadar ısınırdı ne de çok uğraşırdım

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
unlostun youtubeye attığı son videosunda bu konu hakkında bilgilendirmesi var o videoyu izleyip bilgi alabilrsin nerde yaptıracagın hakkında ve tam olarak ne işe yaradıgınıda öğrenebilrsin.Çok faydalı olmuş keza oyunlarda fps sorunu yaşıyorsan fps arttırma ile alakalı bir video çekmiş zaten belki daha yararlı olur diğer teknikler
Kardeşim unlostun videosunu açıp denemiş benden habersiz bilgisayarda oc olmazsa bilgisayarını ağırlaşıyor oyun falan açmıyor eski ayarlara geri getirdim şimdi daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Overclock yapma isteğim sırf 10 fps fazla alayım diye değil. Rx 580'in fps değerleri gayet yeterli fakat şu son driver patchlerinde çok takılma meydana geliyordu onu da çözdüm konu kapanabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Overclocking çok sakat iş. PC'den çok iyi anlamıyorsan bulaşma derim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
suan her markanın fabrika overclock yaptıran programları mevcut detaylı bilginiz yoksa bunlarıkullanın öbür türlü sağlam bilgi ve araştırma yapmanızı önerrm kart elinde kalabilir

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dont ovecklock amd has already overclocked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...