Oyun ayarlarınızı kalıcı yapma, diğer hesaplarınıza aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İlk önce kendi ayarlarınızın aktif olduğu hesap ile oyuna giriş yapın. Daha sonra tüm ayarlarının düzgün olduğuna emin olun. Oyunu kapatmadan Alt + Tab yaparak oyun klasörünü açın, sırasıyla örnek olarak "C:\Riot Games\League of Legends\Config" bu klasörde "persistedsettings" adlı dosyaya sağ tıklayıp özellikler daha sonra öznitelikler kısmında salt okunur bölümünü tikleyip kaydedin ve çıkın. Daha sonra oyunu kapatıp yeniden açıp oynadığınız diğer hesap veya hesaplara giriş yaptığınızda ilk hesabınızdaki ayarlar aktif olacak. Tekrar değiştirmenize gerek kalmaz.

Süper Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
saol knk bu çok işime yardı

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
İlk önce kendi ayarlarınızın aktif olduğu hesap ile oyuna giriş yapın. Daha sonra tüm ayarlarının düzgün olduğuna emin olun. Oyunu kapatmadan Alt + Tab yaparak oyun klasörünü açın, sırasıyla örnek olarak "C:\Riot Games\League of Legends\Config" bu klasörde "persistedsettings" adlı dosyaya sağ tıklayıp özellikler daha sonra öznitelikler kısmında salt okunur bölümünü tikleyip kaydedin ve çıkın. Daha sonra oyunu kapatıp yeniden açıp oynadığınız diğer hesap veya hesaplara giriş yaptığınızda ilk hesabınızdaki ayarlar aktif olacak. Tekrar değiştirmenize gerek kalmaz.
bende farklı hesaplara geçince otomatik ayarlarımda güncelleniyor değişik bişey .D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Böyle Bilgi İçerikli Paylaşımlar Çok Hoşuma Gidiyor, Eline Sağlık Bilgi İçin Teşekkürler. :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bunu deneyeceğim attığın için teşekkürler yorumlardan gördüğüm kadarıyla herkes yapmış bende deneyeceğim sağol

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
güzel bilgi deneyeceğim bende dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu silindikten sonra geri yüklesem yine aynı olurmu yoksa sıfırlanırmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tessekkurler bu bilgiyi almam iyi oldu arıyordum memory hackers ta buldum çok teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Teşekkürler Lolde Bazı Ayarları Nasıl Yaptığımı Hatırlamaıyorum Bunun İçin Teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...