Oyun hilesi yazabilmemiz için c++ da hangi konulara hakim olmamız gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun hilesi yazabilmemiz için c++ da hangi konulara hakim olmamız gerek veya da bunun dersini nerden almam gerekir lütfen yardımcı olursanız sevinirim. udemy yazıcaksınız şu dersi satın alın diye link bırakırsanız sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk udemy yazicam ama link yasak diye veremiyorum udemye gir ordaki en cok ogrencisi olan en uzun olan zaten en iyisi bu konuda zorluk yasamazsin ama hangi konulara hakim olman gereki... o konuda da ben hakim degilim maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk udemy yazicam ama link yasak diye veremiyorum udemye gir ordaki en cok ogrencisi olan en uzun olan zaten en iyisi bu konuda zorluk yasamazsin ama hangi konulara hakim olman gereki... o konuda da ben hakim degilim maalesef
Aynen ona ben çok takıldım çünkü hile yazma dışında bazı satıcılar bütün konuları satıyorlar saten zor kolay değil o yüzden konuları soruyorum her satıcıda neredeyse farklı konu var

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum benim de mükemmel bir geçmişim yok ama cheat engine kullanmayı öğrenmen lazım tersine mühendislik öğrenmen lazım ama internette sallıyorum valo için hile base i vardır oradan editleyebilirsin kendince vs vs kısacası sadece c iel bitmiyor :D

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aynen ona ben çok takıldım çünkü hile yazma dışında bazı satıcılar bütün konuları satıyorlar saten zor kolay değil o yüzden konuları soruyorum her satıcıda neredeyse farklı konu var
knk zaten programlama dilini ogrenmen lazim kimse sana direkt hile yazmayi ogretemez ki

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Araştırma , deneme yanılma , kod çözümlemesi , var olan kodlar üzerinde değişiklik yap ekle çıkar. Uzun bir yol ama uğraşırsan olacaktır umarım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
C++ çok iyi öğrenmen ve pointerlere ağırlık vermen lazım. Udemy de kursaları mevuct

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum Hile Yapmak Kolay Iş Değil Sadece Programlama Bilmek Ile Olmuyor Işte Sen Kendin Soruyorsun öğrenince Nasıl Yapacağım ? Sorun Orada Işte Yapamazsın Hileyi Yapabilmek Için Bir Açık Lazım Oyunda Bir Bug Bulman Lazım ki ise yarasın ramdeki veriyi değiştirmek ile olmaz bunlar ancak görüntü olur online oyunlar sonuç olarak kendi sunucusundan çalışıyor senin pc den değil ya bir açık bulup algorıtma hazırlaman lazım ona göre yaparsın ama buda zor bir ihtimal zaten

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyun hilesi yazabilmemiz için c++ da hangi konulara hakim olmamız gerek veya da bunun dersini nerden almam gerekir lütfen yardımcı olursanız sevinirim. udemy yazıcaksınız şu dersi satın alın diye link bırakırsanız sevinirim
c++ öğrendikten sonra internetteki hile sourcelarını inceleyerek kendini geliştirebilirsin zaten kodlamayı öğrendikten sonra onları inceleyip okumak öğrenmek bile kolay olur

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Youtube veya farklı platformlarda yazılım diliyle ilgili çok fazla öğretici içerik var. Yanında ingilizce öğrenmeniz işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Pointerlar vs. kolay en sona bırakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...