Oyun için en iyi laptop öneriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba benim şuan 15k bandında bi param var ve oyun bilgisayarı almak istiyorum laptop olucak öneriniz var mı ?, laptopdan sistemden anlayan arkadaşlar varsa bana 15 bin bandında en iyi oyuncu laptopunu söyliyeiblir mi

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Laptop önermiyorum dostum hala emin değilsen bir daha düşün. Laptop ların masaüstü pc lere göre çok fazla sorunu oluyor ısınma parça değiştirme vs vs.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Laptop'a vereceğin parayla çok daha güçlü bir masaüstü toplayabilirsin.
Ama eğer çok gezenti biriysen ve yanında taşıman gerekiyorsa monster öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Laptop kesinlikle önermiyorum.Isınma problemi ve herhangi bir sistem arızasında masaüstü bilgisayardan daha çok zararlı olabiliyor.Güzel bir oyun laptop u alabiliyor isen alma masaüstü set-up kur daha iyi olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, bildiğiniz gibi piyasada monster vb. oyun laptopları bulunmakta fakat masaüstü bilgisayar toplamanızı şiddetle tavsiye ederim oyun oynamak için laptop alıyorsanız eğer ileride inanın büyük pişmanlık yaşayacaksınız.

Ortalama bütçeniz varsa eğer size masaüstü bilgisayar toplama konusunda yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, bildiğiniz gibi piyasada monster vb. oyun laptopları bulunmakta fakat masaüstü bilgisayar toplamanızı şiddetle tavsiye ederim oyun oynamak için laptop alıyorsanız eğer ileride inanın büyük pişmanlık yaşayacaksınız.

Ortalama bütçeniz varsa eğer size masaüstü bilgisayar toplama konusunda yardımcı olabilirim.
merhaba size dm yoluyla ulaşıcağım
Post automatically merged:

size nasıl ulaşabilirim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
15bin tlyi laptop değilde kasaya versen daha mantıklı daha yüksek performans alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum 15k ya 2060 çekebilirsin max oda türk firmalar sadece (en ucuzu onlar) casper veya monster tercih edebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuan kendim kullanıyorum memnunum ısınma sorunu yok soğutması gayet iyi.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba benim şuan 15k bandında bi param var ve oyun bilgisayarı almak istiyorum laptop olucak öneriniz var mı ?, laptopdan sistemden anlayan arkadaşlar varsa bana 15 bin bandında en iyi oyuncu laptopunu söyliyeiblir mi
monster al rahatına bak ben 2 yıldır kullanıytorum canavar gibi abra serisi biraz uygun bi baka derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaş 15 k diyor net fiyat performans bilgisi olan biri illakin yazar

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam fiyat performans ürünü diye monster abra A5 v17.1 aldım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum kesinlikle bir laptopa 15k para bayılmamalısın özellikle bu devirde kasa almanı öneririm 15k ya gidipte laptop alırsan inanki çok pişman olursun gerek ısınma problemleri gerek uzun kullanım sonrası fps düşüklüğü açısından

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
asusun oyun bilgisayarları baya iyi

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Oyun laptop dedin mi Casper de fiyatlar uçtu 4 ay önceki leptop 5 bin şimdi 12 bin
monster varken casper demen üzdü açıkcası

msi tercih et kardeşim monstera falan bulaşma
2 yıldır kullanıyorum ufacık bı sıkıntı yaşamadım hala ılk gunku gıbı canavar model : monster tulpar T7 v20.1

monster Abra A5 v16.7 biraz ekleme yapıp 15 e alabılırsın guzel bı sekılde SSD yukseltmek gıbı

asusun oyun bilgisayarları baya iyi
iyi ama bıraz ısınma sorunu var gıbı ozellıkle son cıkardıgı serilerde bizim arkadaşta almıstı bekledıgımız gıbı cıkmadı acıkcası

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sana kendi fikrimi söyleyeyim aşağıda kaliteye göre markaların sıralaması bunu ve aynı zamanda fiyatlarını dikkate alarak satın alabilirsin
1-)asus(yalnızca rog serisi
2-)msi
3-)dell,alienware[alienware dell'in alt markası aslında en üste koymak isterdim ama dell'in alt segment ürünlerini de düşününce 3 numaraya koydum :) ]
4-) acer veya lenovo veya hp
5-) aklıma gelmeyen pek yaygın olmayan markalar
6-)casper veya monster(kesinlikle tavsiye etmiyorum ancak bütçen kısıtlıysa ve daha güçlü bir sistem istiyorsan tabiki tercih edebilirsin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...