Oyun Sunucusuna Bağlanamıyor 10061 Hatası %100 Kesin Ve Net Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar MemoryHackers Ben ExpertMurderer Bugün wolftü Oyniyan Çoğu Kişinin karşılaştığı Oyun Sunucusuna Bağlanamıyor 10061 Hatasının Çözümünü Anlatacağım. Bu Çözüm %100 Sorunu Çözer.

:yazı:

● Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın. 

● DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz) 

Virüs programınıza Rakion'u (rakion.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz) 

Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Rakion'u (rakion.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız.(Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

● Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin. 

Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz. 

Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:

Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız. 

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek Rakion'u kaldırın. 
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz. 
3-http://www.joygame.com/rakion/Media/Download.aspx#download başlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin. 
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun. 

Sorununuz Çözüldüyse Ne Mutlu Bana.

MemoryHackers Farkıyla !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...