Onaylı Üye
Yei bir hesap aç ama virüs programlarının hepsini kapat
burdan aldığım hile başka siteye güvenmiyorum ki...bu hile programı burdaki program mı kardeş yoksa başka bir siteden almış olduğun hile mi?
aynen öyle hesap yüksek miydi peki??Yeni Hesapla Deniyim O da Olmasa demeki hilede bir sıkıntı var...
buradaki hile kolay kolay yakalanmaz kardeş önceki oyunlarında sekme olsun kitlenme olsun bunları açtınızmıydı acababurdan aldığım hile başka siteye güvenmiyorum ki...
Tekrardan merhabaResim Atıcam Daha Giriş Yaparken Ban Yedim Hileden Oyuna Giriş Yapaydım Bi Bune Nasıl Yapıcam Lütfen Yardım Edermisiniz...
Resim Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ban sistemleri de çok garipDün 1 oyun attım ve oyun esnasında 100 yıl ban yedim. Esp dışında hiç bir şey aktif değildi. Güncelleme şart sanırım.
Oyunun Böyle Hilelere karşı çok vazla güvenliği var o yüzden ban atmıştırAynen Oyun İçinde Olsa Anlarım Aim Felan Açık Olsa Neyse Hiç Bişi Yapamadan![]()
23 marta yemisşsin banı başka hileden kaynaklı benceResim Atıcam Daha Giriş Yaparken Ban Yedim Hileden Oyuna Giriş Yapaydım Bi Bune Nasıl Yapıcam Lütfen Yardım Edermisiniz...
Resim Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap