Seçkin Üye
well before u start cheat please join looby then inject cheat its a simplearkadaşlar lol ü ilk kez oynuyorum hileyi video daki gibi yapıyorum ama olmuyor oyunun icinde de oyunu başlatmadan da yapıyorum hile hiç bir şekilde yüklenmiyor bana özelden anlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
I'm activating the trick in the game says the trick is loaded but the trick is not loadedwell before u start cheat please join looby then inject cheat its a simple
hocam herşey kapalı % temp% dosyaları sildim add block kapalı defender kapalı antivürüs programı yok bende daha da nasıl anlatabilirim pubg lite oynuyorum sıkıntı yok ama LOL oynayamıyorumwindows uptade yap defenderı kapattınmı ?
evet fremework en güncel sürümü yüklüöncesinde fremawork uygulamalarını yükledin mi
Hocam sildim yine aynı bendemi bi sıkıntı var anlamadım bana detaylı oyunda olan arkadaşım varsa lütfen söylesinprefetch
deniyorum şuanC:\BogaRipper sil varsa
otomatik atanıyorsun en fazla yarım saat içinde olursunuz hayırlı olsun şimdiden[QUOTE = "kafiye, yayın: 2220676, üye: 1068721"]
windows uptade yap defenderı kapattınmı?
[/ALINTI]
bşkan 50 mesaj olunca kim onaylıyor
benim arkadaşımda aynı dertten muzdarip çözemedi gittiarkadaşlar lol ü ilk kez oynuyorum hileyi video daki gibi yapıyorum ama olmuyor oyunun icinde de oyunu başlatmadan da yapıyorum hile hiç bir şekilde yüklenmiyor bana özelden anlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
evetarkadaşlar lol ü ilk kez oynuyorum hileyi video daki gibi yapıyorum ama olmuyor oyunun icinde de oyunu başlatmadan da yapıyorum hile hiç bir şekilde yüklenmiyor bana özelden anlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?