arkadaşlar lol ü ilk kez oynuyorum hileyi video daki gibi yapıyorum ama olmuyor oyunun icinde de oyunu başlatmadan da yapıyorum hile hiç bir şekilde yüklenmiyor bana özelden anlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
deniyorum hocam eğer olursa beni dertten kurtarırsınBu linkteki herhangi bir bayrağı seçerek indir önemi yok sonra indirdiğin rar dosyası içindekilerin hepsini kur içinde all instal.bat dosyası onu aç hepsini yükler ondan sonra tekrar dene sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.
Umarım işe yarardeniyorum hocam eğer olursa beni dertten kurtarırsın
malesef hocam oda işe yaramadıUmarım işe yarar.
Virüs programını kapatıyor musun hileyi yönetici olarak çalıştırman lazım ve bilgisayarında valorant varsa valorantın anti cheat programı bilgisayarı tarıyor ve hile dosyalarının çalışmasını engelliyor.malesef hocam oda işe yaramadı
hocam tüm çabalarıma rağmen sizinde önerilerinizi dikkatle yaptım ama olmadı oyunu komple sildim sinirden teşekkür ederim arkadaşlarVirüs programını kapatıyor musun hileyi yönetici olarak çalıştırman lazım ve bilgisayarında valorant varsa valorantın anti cheat programı bilgisayarı tarıyor ve hile dosyalarının çalışmasını engelliyor.
Yardımcı olamadığım için üzüldümhocam tüm çabalarıma rağmen sizinde önerilerinizi dikkatle yaptım ama olmadı oyunu komple sildim sinirden teşekkür ederim arkadaşlar