Oyuna girince hilede siyah ekran gelen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hayır Lol oynayan arkadaşlar 2 dakika yardım ederse sıkıntı kalmıycak diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
arkadaşlar lol ü ilk kez oynuyorum hileyi video daki gibi yapıyorum ama olmuyor oyunun icinde de oyunu başlatmadan da yapıyorum hile hiç bir şekilde yüklenmiyor bana özelden anlatabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu linkteki herhangi bir bayrağı seçerek indir önemi yok sonra indirdiğin rar dosyası içindekilerin hepsini kur içinde all instal.bat dosyası onu aç hepsini yükler ondan sonra tekrar dene sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu linkteki herhangi bir bayrağı seçerek indir önemi yok sonra indirdiğin rar dosyası içindekilerin hepsini kur içinde all instal.bat dosyası onu aç hepsini yükler ondan sonra tekrar dene sorun yüksek ihtimalle düzelecektir.
deniyorum hocam eğer olursa beni dertten kurtarırsın

Bu Ne Hız MÜBAREK
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yok kanka bende gelemdi bi kere geldi pc kapattım açtım logları sildim tekrar girdim sorun çözüldü dene ...

Cruzian
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bendede siyah ekran geliyor dostum çözümü buldunmu ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende hata vermiyor birdaha denemelisin bence :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Virüs programını kapatıyor musun hileyi yönetici olarak çalıştırman lazım ve bilgisayarında valorant varsa valorantın anti cheat programı bilgisayarı tarıyor ve hile dosyalarının çalışmasını engelliyor.
hocam tüm çabalarıma rağmen sizinde önerilerinizi dikkatle yaptım ama olmadı oyunu komple sildim sinirden teşekkür ederim arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
antivirüsünüzü tamamen devre dışı bırakın ve programı yönetici olarak açın, eğer işe yaramazsa microsoft c ++ 'ı güncellemeyi deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...