Oyuncu faresi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
100tl altında bakarken eline oturan hafif mouselara bakman lazım aslında. cünkü fazla secenek yok. en kotu x7 yada eline ağır gelmeyecek bi mouse dene

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
100tl altında bakarken eline oturan hafif mouselara bakman lazım aslında. cünkü fazla secenek yok. en kotu x7 yada eline ağır gelmeyecek bi mouse dene
Hocam çok hafif olunca his kuvveti çok düşük oluyor yani hamle yaparken cok hızlı bazen de cok yavaş davranıyorum işin dogrusu sorun bende ve ellerim de :) mouse steell almaya karar verdim şimdi siparişini vericem saolun yorumlarınız için :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam çok hafif olunca his kuvveti çok düşük oluyor yani hamle yaparken cok hızlı bazen de cok yavaş davranıyorum işin dogrusu sorun bende ve ellerim de :) mouse steell almaya karar verdim şimdi siparişini vericem saolun yorumlarınız için :)
Ağır oluncada lol gibi oyunlarda zorlanabiliyor insan. dediğim gibi eğer bir razer, steel series alma şansı yoksa kişinin ağırlığına göre b akmalı :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
everest alma kardeşim tavsiyem bu :)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardesm blody v7 mouse alabılırsın cok yararlı macro vs cok syıı war denemenı onenrırım 140 tl felan suan
Post automatically merged:

Dostum önerin için çok teşekkür ederim steel almaya karar verdim boyutları da fena diğil hem.
Post automatically merged:

Steell almaya karar verdim hocam daha önce kullanmamıştım onu yorumun için saol eğer inşallah sıkıntı çekmem çekersem yorumunu değerlendircem :)
blosy v7 ıle aynı hemen hemen :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Logitech M510 bu mauseyi öneririm bi bak istersen

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
şey bu yaşı siz mi büyük yazıyorsunuz başta yoksa yükseliyormu çünkü seçkin üye de 22 yaş gerekiyormuş benim 19 yazıyor ne yapmalıyım?
Dostum onunla alakalı bir bilgim yok gerçek yaşım ama form adminlerine sorabilişrsin kusura bakma yardımcı olamıycam.

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
A4tech Bloody uygun fiyat güzel performans veren modelleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...