aynen dostum hiç yönelme bile ev mouse çöplüğüne döndü ne arasan var düşük bütçeli ama![]()
Öyle yapıcam son çare dostum saol yorumun içinbelkide o yüzden güzel para verip kaliteli bir şey almayı dene
![]()
Hocam çok hafif olunca his kuvveti çok düşük oluyor yani hamle yaparken cok hızlı bazen de cok yavaş davranıyorum işin dogrusu sorun bende ve ellerim de100tl altında bakarken eline oturan hafif mouselara bakman lazım aslında. cünkü fazla secenek yok. en kotu x7 yada eline ağır gelmeyecek bi mouse dene
Ağır oluncada lol gibi oyunlarda zorlanabiliyor insan. dediğim gibi eğer bir razer, steel series alma şansı yoksa kişinin ağırlığına göre b akmalıHocam çok hafif olunca his kuvveti çok düşük oluyor yani hamle yaparken cok hızlı bazen de cok yavaş davranıyorum işin dogrusu sorun bende ve ellerim demouse steell almaya karar verdim şimdi siparişini vericem saolun yorumlarınız için
![]()
Dostum önerin için çok teşekkür ederim steel almaya karar verdim boyutları da fena diğil hem.Blody a90 tavsiye ederim çok rahat bir maouse
Steell almaya karar verdim hocam daha önce kullanmamıştım onu yorumun için saol eğer inşallah sıkıntı çekmem çekersem yorumunu değerlendircemrampage alabilirsin
blosy v7 ıle aynı hemen hemenDostum önerin için çok teşekkür ederim steel almaya karar verdim boyutları da fena diğil hem.
Post automatically merged:
Steell almaya karar verdim hocam daha önce kullanmamıştım onu yorumun için saol eğer inşallah sıkıntı çekmem çekersem yorumunu değerlendircem![]()
Steel alıcam dostum karar verdım yorumun için teşekkür ederim o da bozulursa artık nasip bakıcazLogitech M510 bu mauseyi öneririm bi bak istersen
güzel seçim hayırlı olsunSteel alıcam dostum karar verdım yorumun için teşekkür ederim o da bozulursa artık nasip bakıcaz![]()
Evet tabikide yardımcı olabilceğm bir şeyse neden olmasın buyrun.size birşey sorabilirmiyim
Dostum onunla alakalı bir bilgim yok gerçek yaşım ama form adminlerine sorabilişrsin kusura bakma yardımcı olamıycam.şey bu yaşı siz mi büyük yazıyorsunuz başta yoksa yükseliyormu çünkü seçkin üye de 22 yaş gerekiyormuş benim 19 yazıyor ne yapmalıyım?