kulağını ağrıtıyormu uzun kullanımdaJames Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Kullanıyorum Baya Memnunum ₺169,00
kulağını ağrıtıyormu pekijames donkey 710 öneriyorum kulakları aşırı rahat tutuyor mikrofonu güzel, güzelde ses veriyor
kulağnıı ağrıtıyormu mesela 4 5 saatlik bir kullanımdaJames Donkey 710 kullanıyorum fiyatına göre çok güzel headset. Şimdiden hayırlı olsun.
hangi modeli acaba 160 200tl civarı bütçem varrampage önerebilirim
Yok pedleri aşırı rahat YouTube dan videolarını izle adamlarda aynısını söylüyorkulağını ağrıtıyormu peki
Teşekkürler aynı şekilde bende alıcam öyle gözüküyor çok güzel bir kulaklık ya çok beğendimJames Donkey 710 öneririm miss gibi kulaklık ayrıca tam bir f/p bana göre kulak ağırtmıyor özellikle ses kalitesi baya güzel 8-9 saat takıyorum 0 rahatsızlık
çok teşekkür ederimTabikide çok daha iyi ürünler var fakat ülkemiz şartlarında ne yazık ki 200 TL bandında adam akıllı kulaklık yok olanlarda James Donkey, Rampage gibi markalar. Şahsen ben olsam alırdım 200 TL bandında bu özellikleri sunan alternatif yok çünkü. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kardeşim Gamepower Medusa kullanıyor 1 senedir. Çok memnun ve hiç bir sıkıntı yaşamadık. James Donkey'de ona yakın hatta ondan daha iyi performans sunabilir.