Oyuncu kulaklığı önerir misiniz? Bütçe 650₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Mouse önerisi diye konu açtım oralara teşekkür ederim Şimdi de kulaklık önerisi lazım şuan kullandığım kulaklık da sıkıntı var arada sol tarafı gidip duruyor BÜTÇE 650tl toplam (2klık bir set dizmeyi düşünüyorum)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gamepower Medusa 7.1

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum +yönleri Yüksek ses Fps oyunlarında iyi ses kasma (7.1 açıkken) Müzik dinlerken ekolayzer ayarı iyi (7.1 kapalıyken) Uzun kullanımda terleme yapmıyor Kulağı tamamen sarıyor - yönleri Dışarı fazla ses çıkıyor bazen film açtığınızda kulağınıza takmadan dinleyebilirsiniz Müzik dinlerken 7.1 açıksa basslar patlama yapıyor Uzun kullanımda kulak üstünü ağrıtıyor Fiyat perfomans açısından 7/10

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dynego V8 hem uygun hem üst düzey ses hemen al ksrdesim

Üye
4 HİZMET YILI
Daha ucuzken almıştım şu anda malum dolardan dolayı fiyatı artmış
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kullanabilirsin sesi gayet iyi veriyor son ses açarsan hoparlör yerine bile kullanabilirsin kulağa güzel oturuyor mikrofon kalitesi de güzel.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İlk açtığın mouse konusunda da logitech önermiştim dostum sana. Yine bir logitech ürünü olan G335 ürününü öneriyorum. Kullanan arkadaşım gayet memnun çok üst seviye olmasada orta seviye kaliteli bir kulaklık.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence stereo kulaklık hem daha iyi kaliteli hemde daha bütçe dostu 7.1 alacağınıza 5.1 alın zaten sahtesi çok var 7.1'in 7.1 5.000 den başlıyor oda orjinali yani ona dikkat edin 5'en başlayıp yukarı yani gözden çıkarmalısınız o bütçeyi.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gamepower Medusa 7.1

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum +yönleri Yüksek ses Fps oyunlarında iyi ses kasma (7.1 açıkken) Müzik dinlerken ekolayzer ayarı iyi (7.1 kapalıyken) Uzun kullanımda terleme yapmıyor Kulağı tamamen sarıyor - yönleri Dışarı fazla ses çıkıyor bazen film açtığınızda kulağınıza takmadan dinleyebilirsiniz Müzik dinlerken 7.1 açıksa basslar patlama yapıyor Uzun kullanımda kulak üstünü ağrıtıyor Fiyat perfomans açısından 7/10
gamepowera yaklaşılmaz aga. 2 ürününü aldım kulaklık ve klavye 2 si de bozuldu2 3 ayda ve sattım. Şuan razer kullanıyorum inanılmaz bir kalite farkı var

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Gamepower Medusa 7.1

Önerin için sağol dostum. açıklama içinde bakacağım buna
Post automatically merged:

gamepowera yaklaşılmaz aga. 2 ürününü aldım kulaklık ve klavye 2 si de bozuldu2 3 ayda ve sattım. Şuan razer kullanıyorum inanılmaz bir kalite farkı var
hmm. kullandığın kulaklığın modeli ne hocam

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Steelseries Arctis 1, bu fiyata bulunan en kaliteli kulaklıklardan birisi. Kulağında bütün gün kalsa bile rahatsız etmeyecek yapıa sahip.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben olsam ya hyper x yada steel series alırdım.Şuan fiyatını bilmiyorum ama corsairin hs50 modelleri de ses açısından kötü değil.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB bu kulakılığı kullanıyorum öneririm gayet güzel

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Gamepower Medusa 7.1

yani kral gerçekten kulaklık iyi ancak ben kullandığımda sağ kulaklıkta sorun vardı ve hiçbir şekilde ilgilenmediler o açıdan sıkıntı yaşamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kimse yazdı mı bilmiyorum ama sana indirebileceğim en iyi kulaklık hyperx cloud 2 bende kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim bunu alıyorsun yoluna bakıyorsun.

Gamepower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık

Başınıza tam oturan özelliği sayesinde anlık hareketler ile düşmeyi engelleyici özelliğe sahiptir. Oldukça yumuşak kulak pedleri sayesinde hem müzik dinlerken hem de oyun oynarken asla rahatsız olmayacağınız bir modeldir. RGB aydınlatması sayesinde şık bir görünüme sahip olan bu ürün mikrofon kısmı açık iken mikrofon ucunda kırmızı ışık yanmaktadır.
>> Bu kulaklığın en önemli özelliklerinden biri de sizi rakiplerinizin önüne geçirebilecek oyun içinde size onların yerini gösterebilecek bir özelliğe sahip olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...