Onaylı Üye
gamepowera yaklaşılmaz aga. 2 ürününü aldım kulaklık ve klavye 2 si de bozuldu2 3 ayda ve sattım. Şuan razer kullanıyorum inanılmaz bir kalite farkı varGamepower Medusa 7.1
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum +yönleri Yüksek ses Fps oyunlarında iyi ses kasma (7.1 açıkken) Müzik dinlerken ekolayzer ayarı iyi (7.1 kapalıyken) Uzun kullanımda terleme yapmıyor Kulağı tamamen sarıyor - yönleri Dışarı fazla ses çıkıyor bazen film açtığınızda kulağınıza takmadan dinleyebilirsiniz Müzik dinlerken 7.1 açıksa basslar patlama yapıyor Uzun kullanımda kulak üstünü ağrıtıyor Fiyat perfomans açısından 7/10
bende pek memnun değilim fiyatı uygun gelmişti o yüzdengamepowera yaklaşılmaz aga. 2 ürününü aldım kulaklık ve klavye 2 si de bozuldu2 3 ayda ve sattım. Şuan razer kullanıyorum inanılmaz bir kalite farkı var
Önerin için sağol dostum. açıklama içinde bakacağım bunaGamepower Medusa 7.1
Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum +yönleri Yüksek ses Fps oyunlarında iyi ses kasma (7.1 açıkken) Müzik dinlerken ekolayzer ayarı iyi (7.1 kapalıyken) Uzun kullanımda terleme yapmıyor Kulağı tamamen sarıyor - yönleri Dışarı fazla ses çıkıyor bazen film açtığınızda kulağınıza takmadan dinleyebilirsiniz Müzik dinlerken 7.1 açıksa basslar patlama yapıyor Uzun kullanımda kulak üstünü ağrıtıyor Fiyat perfomans açısından 7/10
hmm. kullandığın kulaklığın modeli ne hocamgamepowera yaklaşılmaz aga. 2 ürününü aldım kulaklık ve klavye 2 si de bozuldu2 3 ayda ve sattım. Şuan razer kullanıyorum inanılmaz bir kalite farkı var
bana bunu çok önermişlerdi bazıları iyi bazıları kötü demişti almamıştım da belki bu sefer bunu alabilirimSteelseries Arctis 3 önerebilirim kaliteli, şık ve uygun fiyata bana göre.
hocam kulaklık iyiyse diğer alacaklarımdan kısarım onu alrıım - 1.4k var şuan bütçe alacağım mouse ı saymazsak 2kindirime girerse hyperX cloud 2 7.1 ar yoksada 2. el al
tipine göre bakmıcan kanka önemli olan iç güzellik hyperx güzel ama en düşüğü 770 tlbuna bakmıştım kanka ya ben pek sevmedim bir arkadaş hyperx demişti ona bir bakayım şimdi ama önerin için teşekkür ederim
baya sinirim bozulmuştu hocam benim ondan dedimbende pek memnun değilim fiyatı uygun gelmişti o yüzden
warlord mu öyle bir şeydi hocam ama çoğunda dipses varÖnerin için sağol dostum. açıklama içinde bakacağım buna
Post automatically merged:
hmm. kullandığın kulaklığın modeli ne hocam
yani kral gerçekten kulaklık iyi ancak ben kullandığımda sağ kulaklıkta sorun vardı ve hiçbir şekilde ilgilenmediler o açıdan sıkıntı yaşamıştımGamepower Medusa 7.1
2 senedir gamepower warlock kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadıgamepowera yaklaşılmaz aga. 2 ürününü aldım kulaklık ve klavye 2 si de bozuldu2 3 ayda ve sattım. Şuan razer kullanıyorum inanılmaz bir kalite farkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?