20 Mar 2022 #21 gsgs08 G Süper Üye Katılım 18 Şub 2018 Mesajlar 619 Çözümler 4 Tepki puanı 21 Ödüller 8 Yaş 32 8 HİZMET YILI o fiyata önerebilceğim stellseries arctis 1 dir bi bak istersen hoş kulaklık çok kaba deil sade görünüyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
o fiyata önerebilceğim stellseries arctis 1 dir bi bak istersen hoş kulaklık çok kaba deil sade görünüyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
7 Haz 2022 #22 kıngsman0789 Onaylı Üye Katılım 16 May 2021 Mesajlar 62 Tepki puanı 1 Ödüller 6 5 HİZMET YILI kendinekilif' Alıntı: Arkadaşlar Mouse önerisi diye konu açtım oralara teşekkür ederim Şimdi de kulaklık önerisi lazım şuan kullandığım kulaklık da sıkıntı var arada sol tarafı gidip duruyor BÜTÇE 650tl toplam (2klık bir set dizmeyi düşünüyorum) Genişletmek için tıklayın ... kulaklık olarak eski kulaklığım var ismi buydu sanırım Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bi bakarsın 2 buçuk yıl kullandım
kendinekilif' Alıntı: Arkadaşlar Mouse önerisi diye konu açtım oralara teşekkür ederim Şimdi de kulaklık önerisi lazım şuan kullandığım kulaklık da sıkıntı var arada sol tarafı gidip duruyor BÜTÇE 650tl toplam (2klık bir set dizmeyi düşünüyorum) Genişletmek için tıklayın ... kulaklık olarak eski kulaklığım var ismi buydu sanırım Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bi bakarsın 2 buçuk yıl kullandım
7 Haz 2022 #23 ROKI44 R Üye Katılım 6 Haz 2022 Mesajlar 49 Tepki puanı 1 Yaş 72 4 HİZMET YILI GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 509,52 TL Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 509,52 TL Link: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap