Oyunda hilelerin olmaması iyi olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Soru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence her oyunda hile olmalı çünkü iyi ve kötü neden varsa hile ve normal de olmalı hile olmazsa sürekli aynı şeyler yapılmaktan sıkılır insan

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bence her oyunda hile olmalı çünkü iyi ve kötü neden varsa hile ve normal de olmalı hile olmazsa sürekli aynı şeyler yapılmaktan sıkılır insan
hileyi sen kullanıyorsun ama karşındaki mutlu olmuyor sonuçta kendi açından iyi bir durum ama eğer karşıda da hile varsa ne olur sence?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hileyi sen kullanıyorsun ama karşındaki mutlu olmuyor sonuçta kendi açından iyi bir durum ama eğer karşıda da hile varsa ne olur sence?
kanka karşıma hile geldi herkesin gelmiştir örnegin valoda lolde tabi ki emek hırsızlığı ama bi yandan da çok şey öğretiyor sana sabır, eğlence ne bileyim sonuçta diyolar ya izahı olmayan şeyin mizahı olur diye hile gelince kasma eğlenmene bakıp geçiceksin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hiç kimse kullanmasa kesinlikle kullanmam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hiçkimsenin hile kullanmaması toplum için kesinlikle daha iyi olacaktır

edit: açıkçası ben herkes kullanıyor diye kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Tabii ki hiç kimsenin kullanmaması ve kimsenin hile talep etmemesi en iyi tercihim olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kesinlikle kullanan o kadar çok olunca ilk önce bi bakayım neymiş nasıl çalışıyormuş diye denedim sonra anladım ki kullanmayan çok azmış )

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
şimdi kesmin hile kullanması çünkü eğlenceli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendi adıma çok eğleniyorum ama gerçekten karşı tarafın emeğini ezmek oluyor bir yandan da üzülüyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
Soru başlıktaki gibi
Hiçkimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi kendi açınızdan cevap verin
2 side eylenceli dir aim kasmak istemeyen hile açar emekle oynuyan daha zevkli oynar ama zor dur

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kimse hıle kullanmadan yeteneğıne sergılerek oynaması daha ıyı ama işte her oyunda hıle oldu ıcın olmuyor bu :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyundan oyuna değişir bence ama genel olarak hiç kimsenin hile kullanmaması daha iyi.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
öyle olsa dediğin gibi güzel olurda işte her türlü hile var yani hileye hileyle karşılık vericeksin. :doge:

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hiç kimsenin kullanmadığı temiz bir ortamda kesinlikle olmaması çok daha hoşuma gider dediğin gibi karşıma hile gelip benim oyunumu rezil ediyorsa ona karşı savunmam yine hile ile olucaktır.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bir yerde kaos varsa o yeri eğlenceli yapan kaosdur bence hileyede kaos gözüyle bakarsak şuanki hileli hilesiz karışık bir oyun daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kimseler kullanmasa da bizde kullanmasak

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hiç bir şekilde olmaması her türlü iyi olur fakat ban yemeyeceksem ve sadece ben kullanabileceksem hileler olsun :D

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kötü olurdu çünkü hilesiz online oyunların tadı çıkmıyor sürekli vurulmak ölmekte bir yerden sonra can sıkmaya başlıyor karşındaki adam zevk alırken sen zevk almıyorsun öyle düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...