Oyunda hilelerin olmaması iyi olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tabi ki herkes hile kullanmasa çok eğlenceli olur. Kimse kimsenin yerini bilmeyecek ses kasacak ve eğlenceli bir ortamın olduğu sürece aşırı sarardı bence ama devir hile devri malesef. Şayet ben hileyle de eğleniyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Soru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
bence hıç kımsenın hıle kullanmayıp benım kullanmam :D

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu soru çok çelişkili bi soru :D hile kullanmazken karşına hile gelince insan kafayı yiyor ama hile ile milleti ezip geçerken de eğleniyor. tabi en doğrusu hilesiz adil bir oyun.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bazı oyunlar için olmaması gerekiyor bence ama artık her oyunun bir hilesi çıkıyor. Şahsen ben çoğu oyunda hile kullanmaktan zevk alıyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
hile kesinlikle olmamalı bulununca ister istemez yapılıyor ama olmasa çok daha hoş bi durum olurud

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
her oyunada hile olmalı her insan da biraz da olsa kötülük vardır o yüzden illaki hile olmalı bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Soru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
Hilesiz eğlenceli olur fakat karşıdaki kişi hile olunca hiçbirşey yapamıyorsun :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Olmaması tabiki iyi olur ama varsa kullanmamamk ta olmaz . Bir süre sonra bağımlilik yapıyor ama dozaja dikkat etmek lazım gibi :D

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
olmaması iyi olur oyun sektörü buna çare arıyorsa hesapları ücretli yapmalı. free oldugundan herkes ıstedıgı gibi hile kullanıyor.

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
buradakilerin çoğu hack bağımlısı bence,
şahsen sırf hack i var diye oyun oynuyorum bazen

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tabiki hilesiz dostum hile hiçbirşey kazandırmaz mesela kimse hile açamasa açamayacaklarını bilsem bende hilesiz oynarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İyi olabilirdi ama insanların bazı oyunlar çok fazla vakit ayırması gerekiyor. Hileler bu gibi süreçleri bazı oyunlarda hızlandırıyor.

The Power of Dreams
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
can sıkıntısı başlar hile olmazsa ama hilelerde can sıkar karışık durum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kesinlikle kullanan o kadar çok olunca ilk önce bi bakayım neymiş nasıl çalışıyormuş diye denedim sonra anladım ki kullanmayan çok azmış )
Bende elmas eloda valorant oynarken çok fazla hile olduğunu görünce hileye başladım . Ondan önce valoda hile kullanmıyordum

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
kesinlikle keyf alamazsın hileye hayır :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka ben kazanmaktan zevk alıyorum o yüzden hayır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...