Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk oynadığımda pubg de iken daha birinin beni paraşütte iken vurması oldu. Hilemiydi bilmiyorum ama sonradan ara verdim ilk oyundan. Sinirlenip 2 tane sigara yakmistim
az önce pubg lite oyununda son 5 takıma falan kaldık karşımıza speed hack yapan birileri çıktı öldük doğal olarak hilem yok benim tabi, sonra izliyim dedim baktım sona kalan iki takım birbirine saldırmıyo 3e 2 kaldılar. adamlar silah bırakıp yumruklaşmaya başladı sona kalan 2 takım
4 kişiyle tek başıma çatışıyorum canım %1 kaldı ağaç arkasındayım can basıyorum son 1 sanıye kaldı canım fullenecek bot geldi arkadan tek attı -37 yemiştim hiç unutamam
Riot games rapor sistemine mesaj olarak ''****** çocukları bunları banlamıyorsunuz bari beni banlayın'' demiştim adamlar anında geri dönüş yaptı reportladığım adamları banlamışlardı işin garibi bundan sonra sürekli böyle yazmaya başlamıştım ve hiç ban yemmiyorum