Onaylı Üye
Keşke ama aklıma gelmediValorant hwid ban atacak kadar kötü bir oyun değil en kötü işlemcine ban atarlar. Veya ekran kartına pahalı cihazlara ban atıp para kaybettirirler. Sen o açığı bulduğun da onlara ticket atsaydın şuan ban yemezdin.
hayır denedim sadece ve öyle abartı bir şekilde kullanmadım da ordabug kullanıyorsun ve başlığın sebepsiz yere ban yedim anlıyorum
Hatta ödül dahi verebilirlerdi teşekkürler diye.Keşke ama aklıma gelmedi
Post automatically merged:
hayır denedim sadece ve öyle abartı bir şekilde kullanmadım da orda
Ayırıca Ben O Hesap İçin Demiyorum Diğer Hesaplar İçin Diyorum, Şuan Bir Hesap Açsam Poligon Bittiği Gibi Ban Yiyorumbug deniyorsun ve başlığın sebepsiz yere ban yedim anlıyorum
sanmıyorum benden sonra internette gördüm ve 1gün sonra bugu kaldırdılar sanırımHatta ödül dahi verebilirlerdi teşekkürler diye.
I wrote and said I had eaten a hardware band, they also said it would be removed, but I know it will be removedsorry to hear that but if u try to contact them again maybe explain the reason they unban u but i think it's the only way to be unban
Onun sebebi diğer hile platformlarında hayvan gibi açıktan faydalanan insanlar olması o yüzden de fix yemesi yani bunu bildirmiyorlar aleyine kullanıyorlar.sanmıyorum benden sonra internette gördüm ve 1gün sonra bugu kaldırdılar sanırım
Yapılacak biseyin yok bende z*** yemistim 3-4 aydır giremiyorum s3nde o oyunu unutSelamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Sonrasında Oyuna Ticket Atıım Ve "Kötü Haberin Elçisi Olmak İstemem Ama Hesabın Erişimi Kesilmiş Duruyor Bunların, Ve Cihaz Banı Yemişsin Gibi Duruyor" Diye Bir Cevap Aldım. Başka Hesapta Oynamayı Düşündüm ve Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
Sence Kaldıra Bilir Miyim Bu BuguOnun sebebi diğer hile platformlarında hayvan gibi açıktan faydalanan insanlar olması o yüzden de fix yemesi yani bunu bildirmiyorlar aleyine kullanıyorlar.
Ticket atabilirsin. Bug bulmuştum çalışıp çalışmadığını denemek için yaptım dersin çalıştığını görünce size ticket atacaktım ki ban yemişim dersinSence Kaldıra Bilir Miyim Bu Bugu
Attım Dün Ve Üzgünüz Bu Konuda Yapıcağımız Bir Şey Yok, diye dönüş yaptılarTicket atabilirsin. Bug bulmuştum çalışıp çalışmadığını denemek için yaptım dersin çalıştığını görünce size ticket atacaktım ki ban yemişim dersin
Üzgünüm elimden bu kadar geliyor yardımcı olmak için artık bekleyeceksin veya birisi spoofer falan yaparsa onu kullanıp deneyeceksin.Attım Dün Ve Üzgünüz Bu Konuda Yapıcağımız Bir Şey Yok, diye dönüş yaptılar
sanırım denedim onu ve vanguard engellediÜzgünüm elimden bu kadar geliyor yardımcı olmak için artık bekleyeceksin veya birisi spoofer falan yaparsa onu kullanıp deneyeceksin.
ya kardeşim bug kullandım ban yedim hadi eyw, tamam da 8 9 hesap kapalı betada oyun açılırken ban yedi 10 15hesap oyun çıktıktan sonra ban yedi bunları diyorum, yazdığım şeyi okuyupta cevap verirseniz sevinirimbug da bir ban sebebidir hile sayılır.
bende aynı durumdayımSelamlar, Ben Oyunun Başında Arkadaşla Bug Denedik Oldu Sonra Daha Da Yapmadık. 1 yada 2 Gün Sonra Alıştırma Modunda Hileci Tespit Edildi Dedi Ve Oyundan Attı. Sonrasında Oyuna Ticket Atıım Ve "Kötü Haberin Elçisi Olmak İstemem Ama Hesabın Erişimi Kesilmiş Duruyor Bunların, Ve Cihaz Banı Yemişsin Gibi Duruyor" Diye Bir Cevap Aldım. Başka Hesapta Oynamayı Düşündüm ve Valorantı Düşürmek İçin 8,9 tane Twitch Hesabını 2Saat İzleyip Gepsine Düşürtmüştüm Arkadaşlara Veririm Diye Ama Kimseye Vermedim. ve Diğer Hesapları denedim Hepside Ban Yedi Format Attım, Vpn İp Adresi Bile Değiştirdim Ama Nafile Hiçbir Sonuç Yok ve Kapalı Betanın Bitmesini Bekledim Bittiğinde İse O Hesapların Hepsi Erişimi Keslilmiş Yazısı Vardı Yeni Hesap Açtım 5 6 Saat Civarı Oynadıktan Sonra O Hesapta da Ban Yedim ve Yine Format Attım, İp Adresimi Değiştirdim Bide Donanım Banı Diye Birşey "Varmış HWİD Changer" Diye Bir Program Buldum Değştirdim Ama Ne Kadar İşe Yaradı Bilmiyorum ve Sonuç Hala Oyuna Giremiyorum. Yardım Edicek Biri Varmı Hala Çözüm Arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?