Oyunlar mı bağımlılık yapar yoksa hileler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyunda yapar ama hileler ayri bi zevk veriyo cogu zaman

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bağımlılık görecelidir kanka kimisinin işine gelmez sana bağımlı teşhisi koyar kimisi senin işin bu der oyun oyna para kazan der herneyse oyun bir ihtiyaçtır her insanın gıda alması için (eğlence, basit şekilde zaman geçirmek) yapılan aktivitedir. zamanınız varsa oyun oynarsınız ve o zamanda mümkün olduğunca eğlenmeye çalışırsınız. hilelerde ne kadar eğlenmek istediğine bağlı karşına çıkıyor. yani hileleri sen o oyunda geçirdiğin zamanı daha da eğlenceli kılmak için sen keşfetmiş oluyosun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileler bağımlılık yapar normal oyuncuların yapamadığı şeyleri yapıyosun ve daha fazla keyif alıyosun seni sürekli oynamaya itiyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyunlar bağımlılık yapar.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
oyununa göre değişir bu durum kimi zaman oyunlar kimi zaman hileler yapar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunlar bir yere kadar bağımlılık yapar ama hileler daha çok bağımlı olmayı sağlıyor benim fikrim bu şekilde

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence hile bağımlılık yapıyor sıktığı için bıraktıgım coğu oyuna hilesi cıktıgı için başlamışlığım vardır

Ceku hazırsan çıkalım balım
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kendi imkanlarınla yapabileceğinden daha fazlasını sunduğu için hileler bağımlılık yapar bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
her ikiside yapar aslında hiç hile kullanmayan bir adam bir oyunun bağımlısı olabilir. yada hile açan bir adam hileden ve hilelerden zevk alıp hile bağımlısı olabilir. kullanıp kullanmadığına kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Daha çok hileler yapıyor kanka

ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kendi görüşüm hileler bağımlılık yapıyor. Yenilmez hissediyorsun.

Üye
3 HİZMET YILI
ben küçüklüğümdenberi hileyle oynuyorum kesinlikle hile

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Net hileler. Oyunlarda başarılı olursun başarısız olursun bu böyle gittikçe sıkılırsın başarsızlıklar devam eder. Ama hileler bal gibidir bal.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hileyi genellikle online oyunlarda kullanıyoruz. Bu oyunlarda da asıl amaç rekabet. Rakiplerinden üstün olmak da çok zevkli ve bu bağımlılık yapıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Açıkçası bana soracak olursan Valorantta kendi Wallhack Hilemle 4 Sezon Üst Üste radyanttım. Her yerde gördüğüm muameleler beni oyuna bağımlı yapmıştı. Herkes Abi diyordu işte fotoğraf çekinelim falan diyordu. Fakat Son 2 Aydır kendi hilemi güncellemeye vaktim olmadığı için ( Üniversite sınavından ötürü) hilesiz oynamayı denedim ve cidden gram zevk Almıyorum Oyundan. Yüzüne bakasım yok şuan oyunun...

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyun oynamak zaten vücuda anlık olarak dopamin salgılar bu da mutluluk verici bir hormondur. Sen oyun oynamadığın zaman dopamin salgılayamaz, mutlu olamazsın ve vücut oyun oynarken salgılanan dopamin seviyesine alıştığı için senin oyun oynamanı, dopamin salgılamanı, mutlu olmanı ister yani tatminlik duygusu. Sen hile kullandığın zaman zorlandığın o oyunları geçtiğinde daha fazla dopamin salgılar, daha mutlu olur ve tatmin duygunu iyice beslersin. Sonuç olarak oyun bağımlılık yapan bir unsurdun ve hile bu bağımlılığı güçlendiren bir diğer unsurdur.
bak arkadaş en doğru şekilde anlatmış araştırdığımda aynı böyle yazıyordu. Bu arkadaşımız da kendi düşünceleriyle değiştirip düzenlemiş ağzına sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyundan oyuna değişir hileden hileye değişir arkadaslarınla oynayacağın bir oyunda hile sarmaz ama online rekabet vs vs tarzı oyunlarda hile sarar ama kısacası bağımlılık yapan oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...