Oyunlar mı bağımlılık yapar yoksa hileler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyunlarda rekabet olduğu sürece bağımlılık yapıyor fakat sen diğerlerinden daha üstün hissettiğin için hileyle bir süre bağımlılık yapıyor. Sonra ne hilesiz ne hileli oynayabiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyunlar bağımlılık yapar
oyunda hileyle görebileceğimiz top nokta bizi oyundan yavaş yavaş soğutur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hileler bağımlılık yapabilir çünkü bi zaman sonra o hilenin rahatlığı mouseye bile dokunmaya gerek kalmayışın tembellikten ötürü rahatlatıyor

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
hile nasıl kullanırsan adam alırsan hileler çok sarar ama oyunda güzel bi sohbet güzel bi aktivite varsa o sarar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunlar bağımlılık yapar, hileler bir süre destekler sonrasında sıkar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunlar bağımlılık yaptığı için hile açıyoruz

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oyundan iyi oynuyorsan zevk alırsın ama bir süre sonra sıkılırsın çünkü bir yerde tıkılı kalırsın ve artık daha fazlasını istediğinden devreye hile girer :)

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
adamların yerini görüp öldürüp laf atmak daha keyifli :D

S8R

Pragmatik Sempatik
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hileler bağımlılık daha çok yapar bana göre ama sana kalmıs ister kullanırsın ister kullanmassın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile bağımlılık yapar. Ben hileye knight zamanında başladım dahala devam bırakılmıyor. Her oyunda hile arar olduk

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyunların bağımlılığı çok çok kötü bir şey hileli ya da hilesiz oynaman önemli değil aslında mantıken düşündüğünde evinde oturup bir ekrana bakıp saatlerce günlerce bomboş oturuyorsun kendine faydan sıfır çevrene faydan sıfır safi zaman kaybı ve zaman hızlı geçiyor bir bakmışsın sorumlulukların artmış senden beklentiler artmış sen ise yaşıtlarının çok gerisinde kalmışsın.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hile kanka normal oyun oynarken bi anda hileye geçersen hileli oynamak istiyorsun her oyunu

Üye
3 HİZMET YILI
oyun bağımlılık yapar hile bir süre sonra sıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyunlar bağımlılık yapıyor ama bu kişiden kişiye değişir anlık sinir ile hile açılması da var tabi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben küçüklüğümden beri bir takım oyunlar oynuyorum gerek cs 1.6 gerek cs go, gerek lol ve neredeyse oynadığım tüm oyunlarda hile kullandım ve hile kullanmayı bırakadım ama bunun öncesindede o oyunları gerçekten neredeyse her vakit bulduğumda oynuyordum. Hile kullanmamın sebebide işte kötü oynamam (aşırı iyi oynadığımı iddia etmiyorum) falan değildi yani beni hilenin içine çektiğini fark ettim. Ve bir süre sonra cs go yu bıraktım bir şekilde ama arada hala açıp hileli cs videolarını izliyorum. Şimdi hile kullanan arkadaşlara sorum siz hileyi keyfi mi kullanıyorsunuz yoksa bağımlılık mı yaptı
ben hileyi capitalizmin kölesi olan oyunlarda kullanırım bana göre hile demek sadece 3. parti yazılım değildir 360hz monitör 500 600 fps 4 5 k lık esporcu klavyeleri 1 2 klık mouselar en iyi ses veren kulaklıklar gerçekten aşırı öne geçirir en basitinden csyi valoyu taburede oynarken rakibiniz 5 k lık oyuncu koltuğunda oturuyorsa bile arada cidden büyük fark olur bütün oyunlar ya öyle ya böyle pay to windir o yüzden hile açın yoldaşlar hile helaldir kul hakkı diyenlerede inanmayın genelde zengin züppelerin sözüdür adamın dinle 1 gram alakası yok hile kul hakkıdır kullanmayın hadi lan işine istiyosan 1 milyon dolarlık sistemin olsun gelicem o kafana mermiyi sıkıcam
Post automatically merged:

ben hileyi capitalizmin kölesi olan oyunlarda kullanırım bana göre hile demek sadece 3. parti yazılım değildir 360hz monitör 500 600 fps 4 5 k lık esporcu klavyeleri 1 2 klık mouselar en iyi ses veren kulaklıklar gerçekten aşırı öne geçirir en basitinden csyi valoyu taburede oynarken rakibiniz 5 k lık oyuncu koltuğunda oturuyorsa bile arada cidden büyük fark olur bütün oyunlar ya öyle ya böyle pay to windir o yüzden hile açın yoldaşlar hile helaldir kul hakkı diyenlerede inanmayın genelde zengin züppelerin sözüdür adamın dinle 1 gram alakası yok hile kul hakkıdır kullanmayın hadi lan işine istiyosan 1 milyon dolarlık sistemin olsun gelicem o kafana mermiyi sıkıcam
ama gidipte arkadaşlarla arada girilen troll oyunlarda açmam multi versus among us brawlhalla tarzı troll eğlenceli oyunlarda açmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...