AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Bendede bazı oyunlarda oluyordu vsnc açınca fps sabitleniyor ama kasma olmuyor tavsiye ederimdostum ekran kartı driverini bi kontrol et ve virüs te olabilir trs yap
arka planda gereksiz şeyler ney ramim 8 gb boş lşeyler ne misal arkada çalisanwindows10 kullanıyorsan 8 gb üstü ram kullanmalısın çünkü arkaplanda çok şey çalıştırıyor.
windows10 un ayarlar kısmında bazı şeyleri kapatarak, hizmetlerden bazı hizmetleri kapatarak veya oto açılmasını engelleyerek pc yi hızlandırabilirsin.
ayrıca temizlik ve hızlandırma programları kullanıp haftalık temizlik yaparak pc yi güncel tutabilirsin.
bi kere güncellemiştim fps im düşmüştü sonra geri alınca yükselmişti geçen ay bi daha bi güncelleme yaptım acaba ondan dolayı olabilir midostum ekran kartı driverini bi kontrol et ve virüs te olabilir trs yap
olabilir dostum bazen hatalar olabiliyor ekran kartı driverindaarka planda gereksiz şeyler ney ramim 8 gb boş lşeyler ne misal arkada çalisan
Post automatically merged:
bi kere güncellemiştim fps im düşmüştü sonra geri alınca yükselmişti geçen ay bi daha bi güncelleme yaptım acaba ondan dolayı olabilir mi
kanka alabildiğinden yüksek fps alıyorsa ve şuan düşükse bu işe yaramazBendede bazı oyunlarda oluyordu vsnc açınca fps sabitleniyor ama kasma olmuyor tavsiye ederim
aga ben bi kere aldıgımdan beri temizletmediydim 7 yıl mı ne o temizletiş o temizletiş yani6 Ayda 1 temizletmen gerekiyor 6 ayı geçtiyse temizle fps düşüşü yaşarsın
win 10 8gb ram i5 islemci intel hd graph 4000 ve nvidia gt 630m ekran kartları varHangi İsletim Sistemiden Düsüs Yasıyorsun Bilesnlerin Nedir
SSD tİ mi Hardiskmi Kulanıyorusun ?aga ben bi kere aldıgımdan beri temizletmediydim 7 yıl mı ne o temizletiş o temizletiş yani
Post automatically merged:
win 10 8gb ram i5 islemci intel hd graph 4000 ve nvidia gt 630m ekran kartları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?