Oyunlarda hile kullanmak ve hileye ahlaki bakış açısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani ben acıkcası pubg icin kullanıyorum ve bence elime birsey gecmiyor.
sonuçta günün birinde hesap banlanıyor kapanıyor. en üst rütbe olsan neye yarar.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
amaç eğlenmek ama tabikide eşitlikte önemli bence bu oyundan oyuna degisir bildiğimiz gibi bazı oyunlarda her maç hile oluyor bizde bu duruma sinirlenip açıyoruz yapıcak bir şey yok

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şöyle söyleyeyim. Benim için önemli olan benim kazanmam, başkalarının hakkı falan umrumda değil. Oyunlarda hile kullanmak yanlış mı? Belki de öyle ama bu benim için bir sorun değil. Ben yaparım, siz yaparsınız, kimse kimseye karışmaz. FAKAT bu sadece oyunlar için geçerli :D.

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kolay kolay hile kullanan birisi değilim her zaman da karşı çıkardım silahlı oyunlarda bir çok zaman karşımda ki wallhack kullanan oyuncuları ezdiğim oyundan soğuttuğum oldu fakat karşı taraf yılmayıp usanmayıp rage aimbot tarzı şeyler ile veya birden fazla kişi ile takımcak teaming tarzı şeyler yapmaya başlayınca işin rengi değişiyor tabi ve şartları eşitlemek için bazen bende hileye başvuruyorum aslında hiç zevkli olmuyor hiç bir haz almıyorum eğlencesi kaçıyor ama şunu söylüyebilirim hile açanların bir çoğu emin oldum ki bir çok oyunda buna kanaat getirdim temiz bir şekilde kötü oynadıkları için hileye başvuruyorlar bizim insanımız her zaman kolayı sever yani ne insanlar tanıdım en kral sistemleri var mouse tutmayı bilmiyorlar veya düşünmeden düz mantık ile oynuyorlar falan vs ve son olarak hiç bir zaman bağımlısı olmadım hilenin inanın temiz oynayınca daha zevk alıyor olmalısınız ama kendinizi kandırdığınız oluyordur arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kötülükle savaşmak için daha kötü olmalısın mentalitesinden hile kullanmaya hileciler yüzünden başlamıştım sonrasında da bağımlılık yaptı o tadı alınca bırakamıyorsun sanırım :)

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben hiç birisi değilim tamamen zevkine oynuyorum hiç bir ego vs kasmıyorum tamamen vakit geçirmeye odaklı oynuyorum ne zevk alıyorum ne tilt oluyorum zaman geçsin yeter

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çokta ahlaki kurallara sahip olmamıza gerek yok, bence özellikle oyunlar için. eğlen geç kafasında takılmak bence daha iyi

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bende hiçbirisi değil hileyi açayım 1. olayım mantığı yok zaten sonuçta senin başarın olmuyor ben kullandığım zaman zaten oyunu normalde de iyi oynuyorum sadece zevkine normal kendim oynamaktan sıkıldığımda kullanıyorum onuda lolde sadece başka diğer oyunlarda açmam kolay kolay

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
hile yapan insanin etik degerlerle pek ilgilendigini de sanmiyorum, ve keyifli bir bagimlilik gibi.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ee ne demişler hilesiz oynuyorsan hilesiz oynamaya devam edersin ama bir kere hileye başlarsan daha hilesiz oynayamazsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Takımlı rekabetçi oyunlarda mental sağlık için şart özellikle kitlesi kötü olan bir oyun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...