Oyunlarda hile kullanmak ve hileye ahlaki bakış açısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka hile kullanmanın ahlak ıle ne alakası var keyfi bir durum kişiye göre değişir tabi kimi oyuncu hile ile oynamayı seviyor kimisi hilesiz :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bırak bu işleri yapıştır gitsin hocam. Oyun bağımlısı arkadaşlar şu kadar para verdikte adam hileyle böyle yapıyo falan diyoda, bu sadece bi oyun kardeşim herkesin eğlence anlayışıda kişiliğide farklıdır yani. Kimileri anarşist ruhludur böyle zevk alır. Hileye kul hakkı diyen bile gördüm ya adam hile kullanmakla kul hakkı yemeyi aynı kefeye koyuyor :D Hile kullanarak oyunda bir yere gelinmiyor altını çiziyim dünyanın en iyi oyuncusu olamazsın sadece anlık zevk olsun diye açılıyor yani ASdA:SdaSd

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyun oynarken hile kullanan birine büyük ihtimal sinir olursun sende hile açarsan oda sana aynı şekil sinirlenirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hile kullanmak zevkli olduğu gibi insanları kendine çekiyor. Bence alakası yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilesiz bir oyun ise yani kimsenin hile kullanmadigi bir oyunsa sorun yok hile kullanilmamalidir ama en az 1 kisi bile hile kullansa bir oyunda ben de hileli oynamayi tercih ederdim

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben karşıda hile yoksa genelde kullanmam fakat hvh olursa yani hack vs hack o zaman hoşuma gider.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
her oyun hileyi , her oyuncu hileyi tadacaktır. Bunun kaçarı yoktur diye düşünüyorum
O benim repliğim :D
Her oyuna mutlaka bir hile cıkar yada yapılır
Hİle zevk almak için değil oyunlar içinihtiysç haline dönüşmüş durumda artık kimse oyunlarsa zorluk aşamasını istemez oldu zaten

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hileye başladığı zaman aldığı o tat ve eğlence olduğu zaman hileyi bırakası gelmiyor insanın. Bir hayat biçimi isteyen istediği tarafı seçebilir. Ben şayet hileyle daha çok zevk alıyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hile ile oyun oynamanın hiç bir zevki yok bana göre ama karşı rakiplerin bunu tercih ettiğinde ister istemez senide mecbur bırakıyorlar.

life is unfair and never be
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hilelerle oynamayı seviyorum çünkü oyunu daha eğlenceli hale getiriyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bazı oyunlarda hile gereklilik bence mesela fm serisi ve gta serisi bunlarda hile olmazsa olmaz

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hileyi üstünlük taslamak yerine, hak ettiğim yere daha kısa sürede çıkmak için kullanıyorum :). hile yoluma bazı enayilerin takılmamasını sağlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valo hilesi o kadar güzel ki karşıma gelince bile zevk veriyor ama sinirleniyorsun tabi bi müddet sonra ama bırakılmıyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...