Oyunlarda hile kullanmak ve hileye ahlaki bakış açısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bazı oyunlarda zevk veriyor keza dozunu kaçırmadan vakit geçiriyorum!

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
rekabet duygusundan başlamıştım ama hayatın bir anında herkes hileye başvurmuştur ya oyunda ya gerçek hayatta

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kazanmak ve yükselmek için değil de, Hile ile oynarken ki rahatlığı seviyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi sadace oyun olarak görmemek lazım eğer bi yerde üstünlük koyabileceğin bir şey yapıyorsan hiledir veya başkalarının para verdiği şeyi bedavaya kullanmak gibi hile kullanmaninda yeri vardır eğer gereksiz ve tilt etmek için yada egonu tatmin etmek için yapıyorsan eziksindir net bi şekilde. ama hile sadace oyun için geçerli değildir her alanda her konuda hile yapanlar vardır her zamanda olacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bir kere girince bu hile işine birdaha bırakmak zor oluyor artık bulduk kolay bir yolunu :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kazanmak için farklı yollar bazen normaldir oyunun adaleti sistemi hile kullanmaya itiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hile kullanmak bence sanattır digerleri gibi cok ugrasmak yorucu olabilie ama hileyle kasılmak cok daha verimli olur

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben de kullandım hile CS GO olsun LoL olsun fakat normal oynayışımda iyi oynayınca daha fazla zevk alıyorum. Hile bir yere kadar zevk veriyor. Uzun süredir de kullanmıyorum hile. Daha doğrusu yeteneğimin ve beynimin yettiği oyunlarda kullanmıyorum. Zaten yeteneğimin ve beynimin yetmediği oyunları oynamıyorum.

Hilelere herkesin erişimi olmaması lazım; Oyun oynamayı bilmeyen çoluk çocuk karşıma scriptle geliyor, Scripti kullanmasını dahi bilmiyor sadece space'e basıyor :D
Ardından foruma gelip scriptle nasıl daha iyi oynayabilirim? Script kullanıyorum "KDA'm çok iyi" ama gelen 4 kişi feedliyor maç kazanamıyorum tarzı konular açıyor. Demek ki senin beynin bu oyuna yetmiyor, sadece space e basarak oyun kazanacağını sanıyor. Bu yüzden scripte herkes bu kadar kolay erişmemeli.

Bir insan neden hile kullanır? Yeteneği, beyni ve oyun bilgisi o oyuna elverişli değildir. Bu tüm oyunlar için geçerli değildir yanlış anlaşılmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile illaki oluyor hayatın şansına kalıyoruz karşımıza gelmemesi ümidiyle

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyunlarda hile açılır çünkü eşitlik veya denge gibi şeyler oyunda yok adamın takımına platlar gelir sna silverlar napaacaksınki bu durumda sinirlenip kendine zarar vermek yerine hileyi açıp vurmak en iysi

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hile kullanmak zevk veriyor kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...