Oyunlarda hile kullanmak ve hileye ahlaki bakış açısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka bu durum 2 ye ayrılıyor ya kendi zevkini düşünüceksin ya da karsısındakinin karsısındakini düsünüyorsan hile acma kendini düsünüyorsan hile ac

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
baskaları hile acçyo diye basladım ben sonra bırakılmıyor zaten :D Bence de cok ciddiye alınıyo

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam peki ya bir oyunda gercek para ile ticaret sistemi kurulmus ise burada otomasyon hileleri yapmak etik degil mi?
gunde 5+ saat oyun oynamak yerine yazilimin senin yerine yapmasi kotu mu?
eskiden bu konuda deneyimli oldugum icin yaziyorum oynadigim oyun degerini kaybetti ve bende biraktim

srkngly
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence tercih meselesi çünkü çoğu kişinin kullandığını biliyoruz ve buna da bir karşılık vermrk gerrkiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka açıkcası hile açan kişiler ya pc kötü oynayamıyodur veya cidden kötüdür adam vuramıyordur en sonda hile açmaya başvurmuştur tabi böyle yapmasıda kötü

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Empati kuruyorum ve değişen birşey olmuyor hilem varsa kullanırım diğerlerinin ne düşündüğü emin ol kimsenin umrunda olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
herşey maddiyat sıkıntısıyla başlıyor ya aslında sonrasında zevk almak için oyunlardan.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
millet sigaranın alkolün kumarın bagımlısı olur bız de hılenın bırakamıyoruz bırakmayı denedım şahsen olmadı

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kullanan varsa kullanırım kullanan yoksa kullanmam. spam gibi amele işiyse ve Vakit kazandırıyorsa kullanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...