Oyunlarda nasıl soğukkanlı olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
baktığın noktadan veya yerden her an adam çıkabilirmiş gibi dayran nefesini sakın tutma daha çok stres yaparsın sakin kalmak için ekrana fazla yakın bakma biraz arkana yaslan rahatına bak

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Antrenman yapmalısınız çünkü profesyonelleri güçlü oyuncular yapan şey budur.imLab programını kullanın .

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Oyunun içinde olmadığını, oyunda ölünce aslında sana hiçbir şeyin olmadığını veya lose aldığında sadece puan kaybettiğini ve gerçek hayatta hiçbir şey kaybetmediğini kabullenir ve bu şekilde düşünürsen soğukkanlı olabilirsin diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadan çıtır bir müzik yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk rahatlamaya bak söylenenlere takma eğer toksic insanlar varsa cheatı kapat ben öyle yaparım

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam tamamen tecrübe ile bağlantılı oldugunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben şahsen lol oynarken savaşa gireceğim zaman nefesimi tutuyorum işe yarıyor .d bol bol trainingde önemli tabi

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
FPS oyunlarından bahsediyorsak öncelikle map bilgisinin yüksek olması gerekiyor plant alındıktan sonra nerelere çökülüyor, nereden peekleniyor vs. onları az biraz game sens ile tahmin etmelisin, zaten fikrin olunca heyecanlanmaz soğukkanlı kalırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha fazla odaklanabilirsen ve kendini buna alıştırırsan çok daha rahat edebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aimlab indirip onda sürekli calışıp gelistirebilirsin kendini bendede aynı sorun var ADHD hastasıyım yani senden cok daha fazla yaşıyorum bu sorunu gündelik hayatımda bile sürekli sıçrıyorum ani birşey oldugunda

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam sadece training ile olabilecek bir şey. Oyunu çok fazla oynamaktan geçiyor.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herşey bunun sadece bir oyun olduğunu ve 1 maç sonra aynı insanlarla bile karşılaşmayacağını kavramanla düzelir

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Gerçek hayat ile oyun arasinda fark olduğunu hatırla. Oyunda ölünce gerçekte de ölmüyorsun. Ben böyle kendimi sakinlestiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...