Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunlarda nasıl stres panik yapmadan sakin oynayabilirim ?
bende de panik var ama 3 ay önce falan çünkü artık alıştım ve ne panik ne stres zaten altı üstü oyun olduğunu unutma eğer ölürsen veya heycana kapılırsan sadece kendi içinden sakin ol de geçer
eğer arkadaşlarınla vs. oynuyorsan yalnız oynamayı deneyebilirsin insanlar başkalarının yanında heyecanlanabiliyor
bende yalnız başıma oynamaya başladım oyunları hiçbir heyecanım kalmadı
Try to calm down in the middle of games you know? If anything you can also play so much to the point where it doesn't stress you out anymore. And if you get ranked anxiety just play so much ranked to the point where it feels normal.
[QUOTE = "berkcanb7, post: 3252346, member: 711523"]
I think the game is unnecessary, after all, we play for pleasure and enjoyment, if you play games and are more stressful, play is unnecessary )
[/ QUOTE]
Yeah I agree. It doens't always need to be so serious and should be for pleasure.
Arkadaşlarımla oyun oynarken her zaman sakin olduğum için bu soruyu çok soruyorum. Sakin olmanın anahtarı oyunu çok ciddiye almamaktır, tam anlamıyla bir oyun, gelecekte 10 tane daha oynayacaksınız, bu yüzden bir oyun için üzülmenize gerek yok.
Bunun bir oyun olduğunu oyunda vurulduğunda yeni bir el daha atabileceğini yani kaybettiğin bir şey olmadığı için korkmadan atak yaparsan oyundan çok daha fazla keyif alabilirsin zamanla stresinde gider
oyun seslerini kıs takım arkadaşlarını mutele veya bir iki hafta bütün oyun sesleri ( silah sesi , takım arkadaşlarının sesi) tamamını kapa sessiz oyna yani alış ona 2 hafta sonra 2. haftanın sonunda yavaş yavaş sesi artırmaya başla alışırsın bence
Herkes takım arkadaşlarını mutele demiş fakat adam gelipte sana durduk yere küfür etmedikten sonra mutelemenin bi manası yok, sakin olmak için sadece oyuna konsantre olmalısın ben böyle yapıyorum