Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunlarda nasıl stres panik yapmadan sakin oynayabilirim ?
Bende becermekte acayip zorluk yaşıyorum misal pubg mobile hilesi var adamların hareketlerini görüyorum bana doğru rushladıklarında bile hileyi unutup heyecandan ölebiliyorum
İnanılmaz playzler yaparken heyecanıma bende yenik düşüyorum ve yarıda balon gibi sönüyor ne hareket tamamlanıyor nede bi havam kalıyor sanki oyunun kaderi o an benim elimde ve ben bunu biliyorum
valla bana kalırsa sinir krizi geçiren bir insan olarak şunu söyliyim bu imkansız fakat eğer oyunu oynarken kendi içinde buna eğlence olarak yer verdiysen hiç sinirlenmezsin emin ol
tavsiyem şu ki öncelikle oyuna girmeden önce bi yarım saaat veya 1 saat ısın kendinden emin ol tamam alıştım diyince gir oyuna eline ufak bir stres topu alabilirsin öldüğün zamanlarda veya aralarda bunu sıkıp heyacan atabilirsin ve unutma karşındaki herkes senin gibi oyuncu onunda 2 gözü bir beyni var seninde aynı şekilde stres kontrolünü sağlarsan gerisi gelir