- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Banlı Üye
#Güncel
Ne Demek Rica EderimEyw Saolasın Ne Çekmiştim Lagdan![]()
Önemli Değil Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Banasaol kardesım saol deneycegım
güncel
nedense sen tek görmedin konudaki yorumlra bak adamlarda işe yaramış sorun sende.Çok uzun bea bide işe yarasa hiç faydasını görmedim![]()
Önemli DeğilEywallah Kardeşim![]()
MORPHE DERKEN ???Morphe adamdır <3 morphe
O Adam Yıne 1 Konuya Noktayı Koymustu Acıydı.Pinge sebep olan senin bilgisayarin ild modem arasindaki ms değil oynadigin sunucu ile senin servis saglayicin arasindaki problem veyahut servis saglayicin ile senin modem arasindaki problemden kaynaklanir. Ya servis saglayicindan aldigin paket boktandır yada oynadigin oyun sunuculari turkiyeye yakin degildir. Diger taraftan kablosuz baglaniyorsan baglanti kalitesine gore pingin farklilik gosterir. Kablosuzda dotada 80 ping alirken kablolu bicimde 55 aliyorum. Kisa kesicek olursam cmd ekranindan modeme ping atmak hicbir halta yaramaz.
+1 ayrıca ping hattınızdaki yoğunluklada alakalıdır mesela oturduğunuz binada 5 kişi superonline kullanıyosa pinginizde artış olabilir fakat tek siz kullanıyorsanız birazdaha düşüktürPinge sebep olan senin bilgisayarin ild modem arasindaki ms değil oynadigin sunucu ile senin servis saglayicin arasindaki problem veyahut servis saglayicin ile senin modem arasindaki problemden kaynaklanir. Ya servis saglayicindan aldigin paket boktandır yada oynadigin oyun sunuculari turkiyeye yakin degildir. Diger taraftan kablosuz baglaniyorsan baglanti kalitesine gore pingin farklilik gosterir. Kablosuzda dotada 80 ping alirken kablolu bicimde 55 aliyorum. Kisa kesicek olursam cmd ekranindan modeme ping atmak hicbir halta yaramaz.
+1 ayrıca ping hattınızdaki yoğunluklada alakalıdır mesela oturduğunuz binada 5 kişi superonline kullanıyosa pinginizde artış olabilir fakat tek siz kullanıyorsanız birazdaha düşüktür
binanıza gelen hat tektir zaten yani örnek veriyim anlarsın 3 kişi binada superonline kullanıyosa 60 ping alıyosun 2 kişi ttnet kullanıyosa 50-55 ping alıyosundur meselaya aynı hatı kullanmıyorlarsa ?