Oyunlarda Ping(Lag) Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
:video:

:yazı:

1-
-Çalıştır a Girin.

-Regedit yazın ve girin.

-HKEY_LOCAL_MACHİNE/SYSTEM/CurrentControlSet/services/Tcpip/Parameters/Interfaces in üzerine 1 kere Tıklıyoruz.

-Ordaki Boş Bir Alana Sağ Tıklıyoruz Ve Yeni nin üstüne Gelip DWORD (32bit) Değeri ne Tıklıyoruz.

- Adını "TcpAckFrequency" Koyuyoruz ve Açıyoruz.

- Değer Verisi Yerini 1 Yapıp Taban Kısmını Ondalık Yapıyoruz Ve Tamama Basıyoruz.

2-
-CMD yi Açıyoruz.

-IPconfig Yazıp Enterliyoruz.

-Orada Yazan Varsayılan Ağ Geçidini Bir Yere Kopyalıyoruz.

-"ping -t (Varsayılan Ağ Geçidi)" Yazıp Enter Liyoruz.

:not:

KENDİM DENEDİM BİRAZDA OLSA İŞEY YARIYOR PCYE GÖRE DEĞİŞİR.

İyi Oyunlar.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ben yaptım aynısını 1 hafta falan sürmeden pc internet sıkıntısı cekmeye başladı bağlantı sıkıntıları coğaldı hayla öyle 7 8 aydır böyle bilen varsa yaz sakın tavsiye etmem

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ben yaptım aynısını 1 hafta falan sürmeden pc internet sıkıntısı cekmeye başladı bağlantı sıkıntıları coğaldı hayla öyle 7 8 aydır böyle bilen varsa yaz sakın tavsiye etmem
Vallamı Bende 5 dk önce yaptım
bişey olmadı PCden PC ye göre değişiyor demekki
Zorlama Yok İsteyen Yapar İsteyen Yapmaz.

Üye
8 HİZMET YILI
ping -t ile Ne alakası olduğunu anlamadım. Açıklarmısın ? Birde şu Dword 32 Bit Kısmında Bilgisayarı 64 Bit Olan Qword (64 Bit) Seçmesi Gerektiğini Düşünüyorum. Çünkü Pc'niz 64 Bittir. Arkadaşlarında Dediği Gibi Sorun Çıkabilir.

Üye
8 HİZMET YILI
ping -t (Varsayılan Ağ Geçidi) yıllardır her yerde gördüğüm bir 'Ping Azaltma' taktiği, çünkü bende çok denedim hiç faydasını göremedim. Aynı şekilde faydası olmadığını söyleyen kişilerde var, ping sizin santrale olan uzaklığınız ile alakalıdır modeme olan uzaklık buna bir etken olsa bile bu etkiyi ping -t (Varsayılan Ağ Geçidi) ile çözemezsiniz.

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
ping -t (Varsayılan Ağ Geçidi) yıllardır her yerde gördüğüm bir 'Ping Azaltma' taktiği, çünkü bende çok denedim hiç faydasını göremedim. Aynı şekilde faydası olmadığını söyleyen kişilerde var, ping sizin santrale olan uzaklığınız ile alakalıdır modeme olan uzaklık buna bir etken olsa bile bu etkiyi ping -t (Varsayılan Ağ Geçidi) ile çözemezsiniz.
haklısın

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
videoyu izledim her şey iyaptım ama pingim yine kötü özelden yazarsanız yardımcı olursanız memnun olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...