Oyunlardaki gecikmenin sebebi ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Rainbowsix Siege oynuyorum fakat adamlar sanki ben daha onları göremeden beni öldürmüş oluyor. Killcami izlediğimde adam çıkıyor aim alıyor ateş ediyor sanki asır zamanı var gibi görünüyor ama benim açımdan salise kadar zamanım var gibi görünüyor bunun sebebi ne olabilir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Rainbowsix Siege oynuyorum fakat adamlar sanki ben daha onları göremeden beni öldürmüş oluyor. Killcami izlediğimde adam çıkıyor aim alıyor ateş ediyor sanki asır zamanı var gibi görünüyor ama benim açımdan salise kadar zamanım var gibi görünüyor bunun sebebi ne olabilir
Bunun sebebi PİNG ve FPS bunları düzeltmen gerekiyor :D Türkiye de yaşıyorsan Ping'e kolay kolay bir çare bulabileceğini düşünmüyorum :D

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bunun sebebi PİNG ve FPS bunları düzeltmen gerekiyor :D Türkiye de yaşıyorsan Ping'e kolay kolay bir çare bulabileceğini düşünmüyorum :D
Ping 60 civarları ama durum ping ile alakalı mı emin değilim çünkü karşı tarafta da pingi yüksek olan arkadaşlarda aynı sekilde vuruyor fps problemim de yok gayet güçlü bir bilgisayarım var. Bu başka bir şey ama ney:uwot::uwot:

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Ping 60 civarları ama durum ping ile alakalı mı emin değilim çünkü karşı tarafta da pingi yüksek olan arkadaşlarda aynı sekilde vuruyor fps problemim de yok gayet güçlü bir bilgisayarım var. Bu başka bir şey ama ney:uwot::uwot:
Ne kadar yüksek FPS alırsanız gecikme o kadar azalır. Monitörünüzün Hz değeri ile ilgilide olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adamlar prefire atıyor onların oyun bilgisi senden daha yüksek senin nereye pusacağını biliyorlar sen de zamanla öyle olursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
monitörle alakalı bir durum eğer monitöründe yenileme hızın rakibine göre düşükse seni daha önce görüp tepki vermesine olanak sağlıyor

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
adamlar prefire atıyor onların oyun bilgisi senden daha yüksek senin nereye pusacağını biliyorlar sen de zamanla öyle olursun
dostum düzgün okuduguna emin misin yazdıklarımı ? yoksa sacece yorum kasmaya mı geldin ? Killcam izliyorum kısmımı tekrar okumanı tavsiye ederim
Post automatically merged:

monitörle alakalı bir durum eğer monitöründe yenileme hızın rakibine göre düşükse seni daha önce görüp tepki vermesine olanak sağlıyor
sanırım bu olabilir çünkü pek mantıklı cevaplar gelmedi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
asır zaman farketmesedde sen 60 hz'de adam 144 240 300 hzlerde oyunuyorsa compatitive oyunlarda epey can sıkıcı olabilir

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Rainbow Six Siege oyununda genellikle ateş edilen yerler ezbere olur farkettiysen professional gameplay videolarında daha çıkmadan önce aim koyuyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kanka bunların 3 etkeni var ekran tazeleme hızın 60 75 arası ise karşıdaki 144 olsa bile sen onu geç görürsün o daha erken görür bu 1.etken 2.etken fps dir sen donma drop gibi şeyler yaşarsın 100fps de o adam 300fps alır bu sorunu yaşamaz seni daha önce görür 3.etken ise ping değerlerin ne kadarda pingin 10 olsa bile onların 40 olsa dahi paket kaybın varsa yine onlar senden önde olur bu önemli 3 etkeni dikkate alırsan profosyenelleşirsin bence :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben farklı bir bakış açısıyla geleyim killcam da veya izleyici modlarında genelde böyle sorunlar oluyor bence oyun içinde normal ama izleyici tarafnıda öyle yapıyor arkadaşlarınla denemekte fayda var. senin deidğine göre minimum 800 900 ping alman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
latency olabilirmi?
Post automatically merged:

yani bu kadar fark eder mi diyorsun
bu arada aşırı fark ediyor ben 60 fps de oynadığım valorantı 240 hz monitörlü int kafede oturdum hiç oynamama rağmen elmas olan adamları sadece oturduğumda 30 kill aldım sen düşün

Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunculuk ile alakalı ileri ranklarda ses duyduğu yere prefire atıyorsun bundan kaynaklanıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...