Bunun sebebi PİNG ve FPS bunları düzeltmen gerekiyorMerhaba arkadaşlar iyi forumlar.
Rainbowsix Siege oynuyorum fakat adamlar sanki ben daha onları göremeden beni öldürmüş oluyor. Killcami izlediğimde adam çıkıyor aim alıyor ateş ediyor sanki asır zamanı var gibi görünüyor ama benim açımdan salise kadar zamanım var gibi görünüyor bunun sebebi ne olabilir
Ping 60 civarları ama durum ping ile alakalı mı emin değilim çünkü karşı tarafta da pingi yüksek olan arkadaşlarda aynı sekilde vuruyor fps problemim de yok gayet güçlü bir bilgisayarım var. Bu başka bir şey ama neyBunun sebebi PİNG ve FPS bunları düzeltmen gerekiyorTürkiye de yaşıyorsan Ping'e kolay kolay bir çare bulabileceğini düşünmüyorum
Ne kadar yüksek FPS alırsanız gecikme o kadar azalır. Monitörünüzün Hz değeri ile ilgilide olabilir.Ping 60 civarları ama durum ping ile alakalı mı emin değilim çünkü karşı tarafta da pingi yüksek olan arkadaşlarda aynı sekilde vuruyor fps problemim de yok gayet güçlü bir bilgisayarım var. Bu başka bir şey ama ney
monitörüm 144fps 0.5 ms oyunda 250 fps alsam bile ben 144 ünün görebiliyorum yanlış mı biliyorum ?Ne kadar yüksek FPS alırsanız gecikme o kadar azalır. Monitörünüzün Hz değeri ile ilgilide olabilir.
dostum düzgün okuduguna emin misin yazdıklarımı ? yoksa sacece yorum kasmaya mı geldin ? Killcam izliyorum kısmımı tekrar okumanı tavsiye ederimadamlar prefire atıyor onların oyun bilgisi senden daha yüksek senin nereye pusacağını biliyorlar sen de zamanla öyle olursun
sanırım bu olabilir çünkü pek mantıklı cevaplar gelmedimonitörle alakalı bir durum eğer monitöründe yenileme hızın rakibine göre düşükse seni daha önce görüp tepki vermesine olanak sağlıyor
yani bu kadar fark eder mi diyorsunasır zaman farketmesedde sen 60 hz'de adam 144 240 300 hzlerde oyunuyorsa compatitive oyunlarda epey can sıkıcı olabilir
latency olabilirmi?Ping 60 civarları ama durum ping ile alakalı mı emin değilim çünkü karşı tarafta da pingi yüksek olan arkadaşlarda aynı sekilde vuruyor fps problemim de yok gayet güçlü bir bilgisayarım var. Bu başka bir şey ama ney
bu arada aşırı fark ediyor ben 60 fps de oynadığım valorantı 240 hz monitörlü int kafede oturdum hiç oynamama rağmen elmas olan adamları sadece oturduğumda 30 kill aldım sen düşünyani bu kadar fark eder mi diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?