Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Growtopia da dl satmak ama herkes yapıyor ve biraz zahmetli çok zengin değilsen
rito oyunlarında elo boost ama çok iyi olman lazım rito oyunlarının tr serverleri çok deli ediyor ve cidden çok iyi olmazsan yapamazsın
csgo elo boost bu bence çok kolay eskiden bi süre yaptım ve iyi de kazandım kitlesi ve hileler de yokken eğer alıcıs varsa ve iyiysen öneririm
csgo kasa bak bu da çok kazandırır belki ama tecrübem yok yorum yapmıyorum
Selamlar, öncelikle BUFF adlı programı yükleyin ve kayıt olun orada bir çok oyun var, Valorant, CS:GO, LoL, Fortnite vb. oyunları oynayarak Buff Puanı kazanıyorsunuz sonrada Buff puanı karşılığı Valorant için VP veya Fortnite için V-Papel veya pubg UC felan alabiliyorsunuz bunları kullanmayıp satabilirsiniz. İyi Eğlenceler !
Bazı roblox oyunlarını oynayabilirsin ve oradan eşyalar kazanıp satabilirsin ve onlarında hileleri sayesinde bir epik eşyadan birden fazla çıkartabiliyorsun ve item satış sitelerinden güzelce 1 saatte 50 tl kazanabilirsin