para kazanma ( biriktirme )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhaba büyüklerim ve küçüklerim 3 senedir çok büyük bir hedefim var iyi bir bisikletçi olmak için 5650 TL ye bir bisiklet almak istiyorum fakat bu hedefe ulaşmak için 2000tl daha yolum var okul harçlığım 10 TL her gün hiç aksatmadan kumbarama atıyorum fakat bu miktara hızlı ulaşmak istiyorum okuduğum için çalışamıyorum tüm günüm okula gidiyor bi pazarım var harçlıklarla bu olacak gibi değil internet üzerinden yapabileceğim bir şey var mı çok vakit almayacak ama haftada 50 tl kumbaraya fazla girdirecek bir iş pc de tasarım yapabiliyorum intro , banner , pp bunun gibi şeyler farklı şeylerde olabilir örneklerinizi bekliyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var hedefime ulaşmak için ailemden fazla destek alamıyorum farklı şeylerede para gidiyor birde kış geldi evin masrafları daha çok biliyorsunuz :) neyse yardımlarınızı bekliyorum

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Allah Yardımcın Olsun Kardeşimde İnternetten Şuanada Kadar Oyunlardan Emekle Kasıp Satarak Örneğin Okt2 de Hesap Kasıp Satarak Para Kazanıyordum Veya Mt2de İtem Sataarak Kazanıyordum Farklı Yollarda Kazanma Varmı Bilmiyorum Ama Linktl İle Link Tıklatarak 1 Haftada 20 tl Kazanmışlığım Var Bunu Ayda 80 90 tl Yapmıştım İnstagram Fake Hesapla Kasmıştım 45-50klık Hesapla + Olarak Youtube Link İçericek Kısıltmalı Link Bırakıyordum Video Çekiyordum Ordan Alıyordum.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sana başka önerim var bisiklet aldığın zaman iyi sakla bu yolda 2 tane bisikletimi çaldılar.
Yolunda başarılar dostum ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...